Teraz jest piątek, 17 sierpnia 2018, 17:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 problem kodowania w adobe encore 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 20 grudnia 2005, 17:53
Posty: 3
Lokalizacja: b-stok
Post problem kodowania w adobe encore
Mój problem polega na utworzeniu płyty dvd z interaktywnym menu. Mam materiał - pliki avi zgrane z kamery cyfrowej (krótkie filmy, ok. 5 min.) i importuję je do Projektu a Adobe Encore DVD. Tworzę menu, timeline itp - mam książkę więce chyba wszystko robię dobrze. W trakcie chcę zmienić kodowanie plików AVI (wciskam Transkoding now)i wówczas pojawia się komunikat że program koduje ale nic się nie dzieje. Raz czekałem ponad godzinę i nic (plik 30 MB). Muzykę zamienia w kilka sekund. Nie mogę też przez to nagrać płyty bo program nie puszcza mnie dalej. Jeżeli ktoś wie jak rozwiązać ten problem proszę o info. Próbowałem z plikami mpeg i też był problem tuż przed nagraniem (też wyskoczył komunikat z problemem). Może poradzicie mi jakiś inny program do authoringu.

[ Dodano: Wto Lis 28, 2006 7:48 pm ]
ok, doszedłem - wystarczy zainstalować MainConcepta i wszystko gra,


wtorek, 28 listopada 2006, 17:22
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 2 października 2007, 22:16
Posty: 16
Post 
zapewne masz nielegalna wersje. w niej tak sie dzieje . jedynie da sie plik avi imprtowac cala reszta obrabiana jest w nieskonczonosc


środa, 16 stycznia 2008, 01:07
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 21:45
Posty: 86
Lokalizacja: centrum
Post 
Nie wiem czy zauważyłeś Kolego wolku, że ten post był pisany przez autora ponad rok temu i jest jeszcze dodane rozwiązanie problemu.

_________________
2 x Sony / Zoom H4 / Edius + Vitascene


środa, 16 stycznia 2008, 01:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 2 października 2007, 22:16
Posty: 16
Post 
nie zauwazylem . poza tym odpowiedz w stylu uzyj szukaj albo . jest napisane na forum mnie wkurzaja . gdybym chcial uzyskac odp a ktos mi odpowiada zebym uzyl help albo manuala albo poszukal na forum to od razu mnie to wkurza jakby ten ktos nie mogl albo podac linka albo opisac sprawe ponownie.

to byla moja sugestia ni bede przeszukiwal calego forum zeby zobaczyc czy ktos juz cos na ten temat mowil bo nie mam tyle czasu. dlatego odp na tyle na ile wiezialem . jesli ktos wie lepiej to prosze o podanie rozwiazania i po problemie :)
pozdro
wolku


środa, 16 stycznia 2008, 11:24
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 21:45
Posty: 86
Lokalizacja: centrum
Post 
Nie lubię wdawać się w takie dyskusje.
Z całym szacunkiem, nie piszę abyś przeszukał całe forum.
Autor wątku sam rozwiązał swój problem i dodał odpowiedź na końcu swojego posta:

"[ Dodano: Wto Lis 28, 2006 7:48 pm ]
ok, doszedłem - wystarczy zainstalować MainConcepta i wszystko gra,"


Pozdrawiam.

_________________
2 x Sony / Zoom H4 / Edius + Vitascene


środa, 16 stycznia 2008, 14:42
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 2 października 2007, 22:16
Posty: 16
Post 
sorry nie zauwazylem ostatniej linijki :)

ale tak na marginesie to czytalem ze wlasnie moze sie tak dziac w wersji crackowanej

pozdrawiam :)
wolku


czwartek, 17 stycznia 2008, 14:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL