Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 13:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 niemożliwe? a jednak 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 29 marca 2006, 14:59
Posty: 143
Post niemożliwe? a jednak
Skopiowałem płytkę DVD raz w nero potem jeszcze w MF-5 i to samo.
Na odtwarzaczu nie da się jej uruchomić, pojawia się menu i nie startuje po naciśnięciu "play" jedynie działa "enter" na pilocie.
NA KOMPUTERZE JEST WSZYSTKO OK. Płyta była podczas nagrania finalizowana ( myślałem że coś w tym sensie)
Oryginał chodzi normalnie i inne płyty też.
Jeszcze sprawdzę na innych odtwarzaczach chociaż nie widzę sensu bo wszystkie płyty chodzą tylko nie kopie.
Przecież podczas kopiowania zawartość płyty się nie zmienia, cuda czy co?
Skopiowałem już masę płyt, komunie, śluby i nigdy nic takiego się nie zdarzyło.
Jakieś zabezpieczenie zrobiłem niechcący? może to opatentuję :wink:


poniedziałek, 15 stycznia 2007, 12:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Nei wiem czy to jakiś patent może to zalezy od odtwarzacza, (wyboru opcji staru płyty np autostartu itp). Posiadam odtwarzacz Philips u mnie wszystki płyty startują po naciśnięciu PLAY jeśli wybiorę OK to nic nei odpalę.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 16 stycznia 2007, 01:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
kopiuj zaznaczając VIDEO DVD, nie DATA lub AUDIO...

pozdrawiam


wtorek, 16 stycznia 2007, 02:56
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 29 marca 2006, 14:59
Posty: 143
Post 
na razie sformatowałem kompa i zinstalowałem wszystko na nowo, może on coś namieszał a jak to nie pomoże spróbuję na innych płytkach, może kupiłem jakiś syf, chociaż były to verbatimy. Dzięki za podpowiedzi, jeśli nic takiego nikomu się nie zdarzyło to znaczy że to rzadki przypadek i nie ma się co przejmować.
Ustawienia miałem ok. wiem że można się pomylić ale w tym wypadku się to nie zdarzyło, dzięki muchomor.


wtorek, 16 stycznia 2007, 09:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL