|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 13:38
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ApA
Stary wyjadacz
|
 DVD Architect
Witam.
Przegladałem archiwum, ale nie natknąłem się na wątek dotyczący wklejania fragmentów filmu "pod przyciski" w czasie tworzenia menu w DVD Architeckie.
Jesli ktoś może mi pomóc to bardzo o to proszę, na forum lub na maila: firmajaro@wp.pl
Jesli taki post juz był, to dajcie znać, będę szukał dokładniej.
Pozdrawiam wszystkich.
JAro.
|
czwartek, 1 lutego 2007, 13:11 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
witaj
jak chcesz zrobić te przyciski???
czy ma być to obraz ruchomy stały???
moje GG 6526175
chetnie ci pomogę
|
wtorek, 6 lutego 2007, 00:19 |
|
 |
ApA
Stary wyjadacz
|
Przepraszam że dopiero teraz piszę we własnej sprawie, ale spłonął mi zasilacz do PC. Chwile trwałem zanim reanimacja dobiegła końca.
W załączeniu zrzut ekranu z DVD Architect. Jak zrobić by obrazy przypisane do Scena 1, scena 2, scena .... po zaznaczeniu pokazywały w petli fragment filmu. Do tego miejsca sam "rozgryzłem" Architecta, ale stoję już w tym miejscu od długiego czasu i nie wiem co robić.
|
wtorek, 13 lutego 2007, 20:04 |
|
 |
mike102
Aktywny bywalec
Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36 Posty: 660 Lokalizacja: WR
|
bardzo prosta sprawa
jesli juz zrobisz menu z rozdzialami, wchodzisz w nie, klikasz na powiedzmy pierwszy (aby sie podswietlil), z prawej strony w menu wybierasz "media" i przy funkcji "style" wybierasz "animated".
|
wtorek, 13 lutego 2007, 21:13 |
|
 |
ApA
Stary wyjadacz
|
Witam.
Wielkie dzięki za podpowiedź. Już nie miałem czasu by wczoraj o tym napisać, ale doszedłem do tego. Z kolei wyłoniły sie dwa kolejne problemy:
-odtwarzają się wszystkie jednocześnie, około 30 sekund, a później zatrzymują. Jak zrobić loop`a który odtwarzałby się non-stop
-czy jest możliwość by odtwarzał się tylko i wyłącznie film w podświetlonej scenie
Byc może pytania są trywialne, ale proszę o pomoc.
(no, chyba że samemu uda mi sie do tego dojść, w DVD Architekt jestem samoukiem)
|
środa, 14 lutego 2007, 09:10 |
|
 |
Dredas
Aktywny bywalec
|
W zakładce chyba "General" menu masz ustawienia co ma zrobić po zakończeniu odtwarzania, domyślnie jest still zmień na loop.
Jeżeli coś pomyliłem to przepraszam ale nie mam pod ręką programu i piszę z pamięci.
Pozdrawiam
_________________ W pracy z komputerem, opieranie się na jakichkolwiek zasadach jest błędem.
|
środa, 14 lutego 2007, 09:36 |
|
 |
ApA
Stary wyjadacz
|
Gratuluję Dredas pamięci, znalazłem zakładkę, działa.
Teraz będę walczył z przyciskami, jak nie dam zrdy to znów zapytam na forum. Pozdrawiam. Jaro.
|
środa, 14 lutego 2007, 15:05 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|