Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Adobe Encore - projekt 4,7 GB??? Ja nie mam takich płyt 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 marca 2007, 19:35
Posty: 3
Post Adobe Encore - projekt 4,7 GB??? Ja nie mam takich płyt
Witam.

Mój problem jest zapewnie lamerski, ale w tym momencie musze go rozwiązać. Od dwóch dni nie spałem, tylko próbuję zrobić płytę dvd z menu. Encore nawet po wybraniu opcji 3,9 GB lub Custom z ustawieniem na mniejszą płytę zawsze robi mi płytę dvd na 4,7 GB. Przecież ja nie mam takich płyt. To co , że na płytach jest napisane 4,7 jeżeli mają 4464 MB. Jak ja mam to nagrać. Bardzo proszę o pomoc.

Mario


piątek, 2 marca 2007, 19:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
Niemożliwe. Sam użytkuję ten program ale takich rzeczy jeszcze nie widziałem. Najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie na nowo całego projektu w encor od nowa. Mam propozycję jeśli nie masz czasu to eksportuj projekt z encora do folderu na dysku, potem przekoduj go dvd shrink. Powinno pomóż.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


piątek, 2 marca 2007, 19:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 marca 2007, 19:35
Posty: 3
Post Możliwe
To możliwe, bo robię ten projekt już po raz 10 i zawsze wychodzi mi około 4700 MB. Nie wiem dlaczego tak jest.
A pomysł ze Shrinkiem?... najtrudniej wpaść na najprostrze rozwiązania. Dziękuję :-)

Ale w dalszym ciągu proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Mario


piątek, 2 marca 2007, 19:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
1. Tak się zapytam: Czy używasz oryginalnej wersji Encora? Pytam, bo wiele scrackowanych programów lubi płatać różne figle i odbijać się na stabilności aplikacji.
2. Spróbuj może przeinstalować program.


piątek, 2 marca 2007, 20:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 marca 2007, 19:35
Posty: 3
Post Używam skrakowanej wersji
i wiem, że to może być problem.


piątek, 2 marca 2007, 20:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 6 stycznia 2007, 17:46
Posty: 54
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Post alternatywa shrinka
Wyeksportuj sobie caly plik z Encore jako obraz płyty (create disc image) na dysk. Nastepnie Alcoholem 120% (lub innym podobnym) z emuluj i odpal Nero 6. Tam masz opcje " kopiuj cały dvd-video", z dopiskiem iz kompresuje on z dvd9 na dvd5.

Pozatym koledzy powyzej wskazali Ci IMO najistotniejsze rady... o czym zapewne wiedziałeś :twisted:

_________________
http://www.fastmedia.com.pl - wynajem sprzetu filmowego i video warszawa


piątek, 2 marca 2007, 21:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL