|
|
|
Teraz jest środa, 20 stycznia 2021, 00:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
szybkie nagrywanie z HDD na twardy dysk w Panasonic DMR EH55
Autor |
Wiadomość |
jacgra
Nowy
Dołączył: sobota, 2 września 2006, 10:27 Posty: 4 Lokalizacja: Warszawa
|
 szybkie nagrywanie z HDD na twardy dysk w Panasonic DMR EH55
Witam, Mam jedno pytanie, jak korzystam w swojej nagrywarce PAnasonic DMR EH55 z szybkiego nagrywania, to mogę tą metodą nagrywać program tylko jednogodzinny. Czy ktoś może mi powiedzieć czy tego nie da się zmienić??
|
wtorek, 13 marca 2007, 19:57 |
|
 |
renwit
Bywalec
|
Masz to w instrukcji
|
wtorek, 13 marca 2007, 20:23 |
|
 |
jacgra
Nowy
Dołączył: sobota, 2 września 2006, 10:27 Posty: 4 Lokalizacja: Warszawa
|
Właśnie szukałem w instrukcji i nie tylko sam to robiłem - i nie znalazłem możliwości takiej  Trochę to głupio, bo nie można nawet przegrać jednego normalnego filmu szybką prędkością
|
wtorek, 13 marca 2007, 22:16 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|