|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 16:50
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
próbka nagrania z nagrywarki Panasonic DMR-EH57
Autor |
Wiadomość |
tesara
Bywalec
|
 próbka nagrania z nagrywarki Panasonic DMR-EH57
Witam na początku chciałem spytać o nagrywarkę Panasonic DMR-EH57 co o niej sądzicie czy jest warta swojej ceny koło 1400 zł czy ma ją ktoś z was i mógłby się wypowiedzieć i ktoś kto ma kablówkę UPC i jest ze śląska i mógłby zamieścić na jakiejś darmowej stronie internetowej np. http://www.chomikuj.pl króciutkie nagranie np. z eurosportu wiem że proszę o dużo ale nie mam jej jak wypróbować a kupowanie w ciemno mija się z celem pozdrawiam
|
wtorek, 26 czerwca 2007, 20:56 |
|
 |
pokos
Nowy
|
 Panasonic DMR-EH57
witam.jestem posiadaczem eh55 i na jakosc obrazu od XP i SP nie mozna narzekac.LP troche gorsze. EP (6 do 8 h) -moim zdaniem slabiutkie.sygnal nagrywany z tv (antena) i z cyfry + oglada sie bez zadnych problemow i widocznego pogorszenia jakosci (SP).
|
środa, 27 czerwca 2007, 12:44 |
|
 |
tesara
Bywalec
|
witam ponownie to może inaczej czy zna ktoś sposób na wypróbowanie nagrywarki stacjonarnej jak ona nagrywa czy satysfakcjonuje nas jakość nagrania z kablówki ja mam UPC zastanawiam się nad modelami Panasonica i Sony z hdd niestety nikt ze znajomych nie ma nagrywarki stacjonarnej pytałem w sklepie i jak kupie to oczywiście mogę oddać jak nie będzie działała ale o próbowaniu nie ma mowy nie są wypożyczalnią stąd pomysł o próbce i umieszczeniu na darmowej stronie w necie koszt to koło 1000 1500 zł to dużo czy jak wy puszczacie sobie nagranie z nagrywarki z hdd na kompie to jesteście zadowoleni z jej jakości są jakieś zakłócenia i czy je widać na ekranie ? i czy wogóle opłaca się wydawać taką kwotę na sprzęt czy nie okaże się że bardziej opłacało się kupić kartę tv albo czekać na blu ray ale to chyba odległa przyszłość co o tym sądzicie pozdrawiam
|
czwartek, 28 czerwca 2007, 22:17 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|