Teraz jest poniedziałek, 20 sierpnia 2018, 21:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Problem z TMPGEnc DivX authoring 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 20 czerwca 2007, 20:32
Posty: 14
Post Problem z TMPGEnc DivX authoring
Dlaczego po nagraniu już na płytę DVD projektu końcowego nie chce mi się odpalić menu na stacjonarnym dvd tylko włącza się pierwszy film


środa, 27 czerwca 2007, 15:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
a masz odtwarzacz zgodny DivX Ultra??

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 28 czerwca 2007, 07:17
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 20 czerwca 2007, 20:32
Posty: 14
Post 
mam yamahe s550 nie wiem czy obsluguje


czwartek, 28 czerwca 2007, 22:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
S550 nie obsługuje DivX Ultra tylko zwykłe DivX'y i Xvid'y :(
DivX Ultra posiadają odtwarzacze:
YAMAHA DV-S5950 (USA, Canada)
YAMAHA DVD-S659 (USA, Canada)
YAMAHA DVD-S661 (Europa w tym Polska).
Tak więc jeżeli Ci faktycznie zależy na DivX Ultra to trzeba by zmienić odtwarzacz bo niesądze żeby ITEPE wydał soft obsługujący DivX Ultra do tej (i kilku innych) yamahy....

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 29 czerwca 2007, 08:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 20 czerwca 2007, 20:32
Posty: 14
Post 
a jest może jakiś podobny program na którym można zrobić menu do paru filmów?


wtorek, 3 lipca 2007, 23:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post 
jano64 napisał(a):
a jest może jakiś podobny program na którym można zrobić menu do paru filmów?


Witam

Np: Ulead DVD MovieFactory.

pozdrawiam


środa, 4 lipca 2007, 07:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 20 czerwca 2007, 20:32
Posty: 14
Post 
tu nie moge dodać napisów w Ulead DVD


środa, 4 lipca 2007, 21:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post 
jano64 napisał(a):
tu nie moge dodać napisów w Ulead DVD


witam

Czy chodzi ci o to? Nie ma trudności utworzenie napisów w UleadzieDVDMovieFactory. Może masz na myśli coś innego?

pozdrawiam

_________________
Core2Duo E4400/2GBRam Dual Geil/480GBHDD/geforce7600GS
JVC GR-D73/SoonyHC96E/ AP1.5


czwartek, 5 lipca 2007, 17:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL