Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak zrobić taki przycisk do ADOBE ENCORE 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 5 lipca 2007, 21:57
Posty: 6
Post Jak zrobić taki przycisk do ADOBE ENCORE
Witam mam pytanie co do Encore 2.0 Zrobiłem sobie pewien przycisk w Photoshopie i chciałbym go umieścić w menu płyty. Problem polega na tym jak zrobić aby on się podświetlał jak się go zaznaczy a podświetleniem ma być obramowanie tego przycisku w innym kolorze, które też zrobiłem w photoshopie. Ja próbowałem to zrobić ale jakoś mi się nie chciał podświtlać po zaznaczeniu.
Będe bardzo wdzięczny za pomoc
z góry dzięki


piątek, 6 lipca 2007, 12:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 7 września 2007, 22:09
Posty: 9
Lokalizacja: Głogów
Post 
Może to Ci się przyda, mimo że po angielsku:
http://www.creativepro.com/img/story/071404_psdvd.pdf

Pamiętaj o prefix'ie "(+)" w nazwach buttonów.


Pozdrawiam, JungleBeats.


piątek, 7 września 2007, 22:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL