|
|
|
Teraz jest wtorek, 2 marca 2021, 04:26
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Program do tworzenia albumów zdjęć
Autor |
Wiadomość |
david8213
Stały bywalec
|
 Program do tworzenia albumów zdjęć
Jaki jest najlepszy, chodzi mi o profesjonalny program do tworzenia albumów zdjęć
Taki który nie pogarsza ostrości obrazów
Taki który zapobiega ruszaniu się obrazów na monitorze
|
sobota, 27 października 2007, 17:28 |
|
 |
przem188
Stary wyjadacz
Dołączył: piątek, 9 lutego 2007, 17:30 Posty: 127 Lokalizacja: Głuchołazy
|
Nie wiem, jaki, ale najbardziej odbajerzony jezeli chodzi o sposób prezentacji zdjęć jest 3D album.
_________________ Nowiutki Athlon Dual Core X2 6400+ ( 2x 3.2 GhZ), 4 Gb RAM, Geforce 8600GT i brak czasu.
|
sobota, 27 października 2007, 20:51 |
|
 |
Rev
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22 Posty: 237 Lokalizacja: Białystok
|
Ja słyszałem o Flip Album, ale jak on działa i jak z jakością to nei wiem.
|
sobota, 27 października 2007, 23:50 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|