|
|
|
Teraz jest czwartek, 4 marca 2021, 02:41
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Nagrywanie filmów na płytkę DVD z kamery Sony DCR-SR30
Autor |
Wiadomość |
axit
Nowy
Dołączył: niedziela, 16 grudnia 2007, 21:18 Posty: 5 Lokalizacja: Stalowa Wola
|
 Nagrywanie filmów na płytkę DVD z kamery Sony DCR-SR30
Zapytałem wcześniej ale ponoć w złym miejscu wiec teraz powinno być dobrze.
Problem opisany szerzej tutaj
|
poniedziałek, 17 grudnia 2007, 14:27 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 5198 Lokalizacja: Tczew
|
_________________ 最诚挚的问候
|
poniedziałek, 17 grudnia 2007, 14:50 |
|
 |
axit
Nowy
|
Z racje tego żem laik to tak po wkrótce poproszę o instruktarz jeśli można. Ten program służy od razu do nagrania czy do jakiejś wstępnej obróbki?
|
poniedziałek, 17 grudnia 2007, 15:02 |
|
 |
kotin
Moderator
|
Głównie do tworzenia menu DVD i wypalenia płytki, większą dawkę zabawy w montaż oferuje Ulead Video Studio.
_________________ 最诚挚的问候
|
poniedziałek, 17 grudnia 2007, 15:20 |
|
 |
axit
Nowy
|
kotin napisał(a): Głównie do tworzenia menu DVD i wypalenia płytki, większą dawkę zabawy w montaż oferuje Ulead Video Studio.
Wiesz nie szukam "zabawy" tylko pomocy w "zdobyciu" dźwięku na płycie DVD. Jeśli ten program pozwoli mi na nagrywanie filmów z tej kamery tak aby był dźwięk tow zupełności wystarczy. Kwestia tylko jeszcze jak to w nim zrobić?
|
poniedziałek, 17 grudnia 2007, 15:35 |
|
 |
kotin
Moderator
|
1 Nie szukam wyrzutów.
2 Nie moja wina że kupiłeś kamerę PAL z HDD wbrew radom na forum.
3 Learn more naciśnij jak wejdziesz do linka który podałem, jest tam tutorial, instrukcja... Nigdy nie posługiwałem się kamerą z HDD, nie powinienem odpowiadać w tym temacie, przepraszam.
_________________ 最诚挚的问候
|
poniedziałek, 17 grudnia 2007, 15:46 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|