|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 16:57
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
DVD Video - projekt bez menu
Autor |
Wiadomość |
magik
Nowy
Dołączył: sobota, 15 grudnia 2007, 21:22 Posty: 8 Lokalizacja: Konin
|
 DVD Video - projekt bez menu
Witam,
poskładałem 3 filmy w programie Sony Vegas 7.0. Zapisałem każdy do formatu .mpg. Teraz chce nagrać je na płytę ale bez żadnego menu. Wkładam płytę do odtwazacza i od razu ma lecieć film. Mam program Sony DVD Architect 4.0. Niestety jest pewien problem. W oknie project overview ułożyłem je w takiej kolejności jak mają być odtwarzane(scren). Niestety po nagraniu automatycznie odtwarza się tylko 1. Da sie tak zrobić aby leciał jeden za drugim?

|
czwartek, 24 stycznia 2008, 12:26 |
|
 |
jjackk
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 25 września 2006, 12:33 Posty: 264 Lokalizacja: Warszawa
|
TAK da się !
zaznaczaj kolejne filmy (w miejscu jak na Twoim obrazku) a następnie w prawym górnym oknie znajdź opcję (nie mam akurat architecta - nie pamiętam nazwy) która decyduje co ma zrobić odtwarzacz po skończeniu filmu _ nie wybieraj Loop ani Start tylko nazwę kolejnego pliku. Przy ostatnim filmie wybierz pierwszy ..)
pozdrawiam
_________________ Amatorsko pracuję na: Kamera : Sony HDR-AX2000E, Edycja : SONY Vegas Pro 11; PC : Win 7- 64 bit; IntelCore i7; RAM: 24 GB DDR3
|
czwartek, 24 stycznia 2008, 16:03 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|