Teraz jest sobota, 18 sierpnia 2018, 07:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 18 stycznia 2008, 11:01
Posty: 98
Lokalizacja: podlaskie
Post Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS
Witam.
Czy może się ktoś spotkał z takim komunikatem : OVERLAPPING BUTTONS
po sprawdzeniu łączy w menu coś się dzieje i to mnie martwi.
Z angielskiego chyba tłumaczyć to jako " pokrywające przyciski lub zachodzące na siebie " ale w menu tego nie widać.
Co z tym zrobić czy może to zignorować ? Jak nie będzie to wpływało na odtwarzanie na DVD


wtorek, 26 lutego 2008, 16:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS
zignoruj to...powinno działać

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


wtorek, 26 lutego 2008, 23:16
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 18 stycznia 2008, 11:01
Posty: 98
Lokalizacja: podlaskie
Post Re: Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS
Właśnie tak zrobiłem, bo nic innego nie wymyśliłem. O dziwo działa wszystko po sprawdzeniu na DVD stacjonarnym jak i na kompie.
Mam nadzieję, że czegoś nie przeoczyłem.
Zastanawia mnie tylko dlaczego ten błąd się pojawia przy sprawdzeniu łączy.Wiem, że menu i rozdziały robie zgodnie z książką i próbami.
Może kiedyś mnie oświeci dlaczego ;)
pozdrawiam


środa, 27 lutego 2008, 09:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 23 lutego 2008, 10:12
Posty: 46
Post Re: Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS
Zaznacz wszystkie przyciski i zobaczysz, że jakiś przycisk zachodzi na inny (nie chodzi o grafike przycisku tylko bounding boxa - nie wiem jak to po polsku nazwać :wink: ). Zazwyczaj nic złego się nie dzieje z tego powodu, jednak może sie zdażyć że po najechaniu na przycisk będzie wyświetlane zaznaczenie nie tylko właściwego przycisku, ale także tego na który on zachodzi.

_________________
Theta Studio - zestawy animacji, projekty dla After Effects


środa, 27 lutego 2008, 11:35
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 18 stycznia 2008, 11:01
Posty: 98
Lokalizacja: podlaskie
Post Re: Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS
Dzięki wielkie :)
wiem już co robić i czego szukać
a reszta jest milczeniem ;)
To tak jak z Policją jest tam gdzie nie powinna być ...

pozdrawiam i dziękuję za pomoc


środa, 27 lutego 2008, 22:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe Encore i OVERLAPPING BUTTONS
działa :D dokładnie o to chodziło, że się przyciski nakładały :lol: dziękuję ślicznie ;))


czwartek, 10 lipca 2008, 00:53
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL