Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 06:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Encore CS3 nie dziala - blad 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 czerwca 2008, 01:24
Posty: 5
Post Encore CS3 nie dziala - blad
czesc!
posiadam encore cs3 zainstalowalem caly pakiet cs3 wszystkie programy dzialaja wysmienicie ale mam problem z encore w trakcie ladowania tego Come for the Blu-ray, stay for the Flash na ekranie powitalnym encore sie wysypuje i wylacza. macie jaies rady?
moj system to win xp64bit nowo polozony wszystko inne dziala.


środa, 25 czerwca 2008, 01:30
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 23 lutego 2008, 10:12
Posty: 46
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
Znany błąd encore. Na zagranicznych forach radzą doinstalować version cue lub... włożyć płyte dvd do napedu przed uruchomieniem napedu. Miałem też kiedyś ten problem, instalacja version cue nie pomogła, ale o dziwo metoda z płytą tak.

_________________
Theta Studio - zestawy animacji, projekty dla After Effects


środa, 25 czerwca 2008, 08:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 czerwca 2008, 01:24
Posty: 5
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
Ale ktora plyte trzeba wlozyc bo ja mam ich az 4 ;) Czy to moze obojetne. A jesli mozna spyta to te verision cue to jak mozna zdobyc ze strony producenta? czy trzeba kupic?

edit
wlozylem wszystkie 4 plyty przed uruchomieniem programu encore ale nic nie pomoglo coprawda ekran ladowania widac dluzej ale ginie ;)


środa, 25 czerwca 2008, 11:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 23 lutego 2008, 10:12
Posty: 46
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
chodziło mi o czystą płyte dvd, u mnie swego czasu pomagało. Version cue jest chyba dołączane do każdego pakietu adobe creative suite, ale pewny nie jestem

_________________
Theta Studio - zestawy animacji, projekty dla After Effects


środa, 25 czerwca 2008, 13:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 czerwca 2008, 01:24
Posty: 5
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
Niestety czysta płyta dvd nie pomaga. Verision cue niby mam w paiecie na tych płytach ale nie da sie tego zaznaczyć aby zainstalować. System jaki posiadam to Windows XP Professional 64bit eng. Z serwis pakiem 1. Co proponujesz doinstalować do systemu abym mógł zainstalować Verision cue?


środa, 25 czerwca 2008, 14:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
Update-uj Encora do 3.0.1.008
Doinstaluj SP2

Powinno działać a jeśli nie to sznur :wink:

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


środa, 25 czerwca 2008, 14:28
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 czerwca 2008, 01:24
Posty: 5
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
TOKKSA miał racje pozostaje sznur i gruba galaz ;/

Polozylem od nowa system, odrazu wgralem sp2 i ylko pakiet cs3 no i oczywiscie encore nie dziala ;)
Update do encore rowniez nie dziala - nie mozna zaktualizowac , tak jakby wogole nie bylo w komputerze encore ;)


środa, 25 czerwca 2008, 20:46
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 14 marca 2008, 04:17
Posty: 5
Post Re: Encore CS3 nie dziala - blad
mialem podobny problem u mnie pomoglo wylaczenie wszystkich funkcji w deamon-ie

taka mała rzecz a cieszy heheh :)


piątek, 1 sierpnia 2008, 21:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL