Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 18:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 DVD Architect 5.0 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post DVD Architect 5.0
Oficjalnie wydany - dwa dni temu - obsługuje BLU-RAY

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


czwartek, 3 lipca 2008, 14:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 09:35
Posty: 396
Lokalizacja: Jaworzno
Post Re: DVD Architect 5.0
Dodam że darmowy dla posiadających aktywowaną wersję 4.5 .


czwartek, 3 lipca 2008, 19:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 11:19
Posty: 52
Post Re: DVD Architect 5.0
Ściągnęłam ostatnio triala ale nie za bardzo orientuję się w tym programie :( jak wpisuję w google to wyskakuje mnóstwo pozycji o crakach i tyle :( Tu na forum też jest niewiele informacji jak się posługiwać tym programem..
Dysponuje ktoś jakimś linkiem który ułatwił by mi pracę?


piątek, 22 sierpnia 2008, 11:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: DVD Architect 5.0
a pomoc przegladałaś?
pozatym dostepny tez jest manual w wersji pdf
http://www.sonycreativesoftware.com/dow ... es/dvdapro

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 22 sierpnia 2008, 11:16
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 11:19
Posty: 52
Post Re: DVD Architect 5.0
Dzięki już ściągam :) Na YouTube znalazłam też dużo ciekawych tutoriali.


piątek, 22 sierpnia 2008, 13:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post Re: DVD Architect 5.0
Aby nie zakladac nowego tematu, napisze tutaj.
Przedstawie sprawe.
Powiedzmy ze mam w osobnych plikach: intro, msza w kosciele, wesele.
Chcialbym aby po obejrzeniu np. mszy w kosciele, nie wyskakiwalo mi do glownego menu, tylko odtwarzalo dalej przyjecie weselne.
Czy ktos moglby mi opisac, jak to zrobic?


wtorek, 16 września 2008, 12:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post Re: DVD Architect 5.0
Nie mam teraz architecta, ale mniej więcej: Po zaznaczeniu klipu z mszą (dwoma kliknięciami po lewej stronie interface) po prawej stronie interface jest kilka zakladek. Ciebie interesuje "end action" Po jej rozwinięciu jest kilka opcji, wsród nich "Destination" odpowiedzialna za to, co odtwarzacz zrobi po odtworzeniu danego klipu. Difoltowo jest "Most recent menu". Ty musisz przestawić to na nastepny odtwarzany klip czyli "wesele". I tak z kazdym klipem po kolei z wyjatkiem ostatniego, który powraca do menu.

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


wtorek, 16 września 2008, 13:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post Re: DVD Architect 5.0
Jeszcze nie mam gotowych plikow, a chcialem wiedziec wczesniej.
Jak juz wszystko bede mial skonczone, skorzystam z twojej wskazowki.

Dzieki i pozdrawiam ;)


wtorek, 16 września 2008, 16:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: DVD Architect 5.0
mozna gdzies w Polsce kupic normalnie ta wersje na fakture ?


wtorek, 16 września 2008, 22:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 września 2006, 12:33
Posty: 264
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: DVD Architect 5.0
Degenerado napisał(a):
mozna gdzies w Polsce kupic normalnie ta wersje na fakture ?

Witam - kupowałem kiedyś Vegasa w Polskiej firmie - patrz
http://www.glasspalace.pl/
zadziałało bez problemu. Sprawdziłem mają już Architecta 5.0
Pozdrawiam

_________________
Amatorsko pracuję na:
Kamera : Sony HDR-AX2000E, Edycja : SONY Vegas Pro 11; PC : Win 7- 64 bit; IntelCore i7; RAM: 24 GB DDR3


piątek, 19 września 2008, 14:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: DVD Architect 5.0
na razie to jestem bardzo niezadowolony z zakupow w tej firmie, zamowilem 3xpremiera z karta black magica, przelalem kase, termin realizacji mial byc 48 godzin, czekam juz pare tygodni a jak dzwonie to sie dowiaduje ze juz jutro bedzie wyslane


piątek, 19 września 2008, 16:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post Re: DVD Architect 5.0
Mam pytanie do osób które używają tego programu. Czy wersja Trial ma jakieś ograniczenia w stosunku do pełnej wersji ? ,poza tym ,że działa przez określony czas .
Jest możliwość wykonania authoringu blu-ray na trialu ?


sobota, 22 listopada 2008, 13:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45
Posty: 849
Lokalizacja: Katowice
Post Re: DVD Architect 5.0
Działa full opcja 90dni!!!

_________________
pozdrawiam,

Marcin
Wesela na Śląsku
VideoKrupski.pl


niedziela, 20 grudnia 2009, 19:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 11 kwietnia 2010, 19:12
Posty: 12
Post Re: DVD Architect 5.0
Witam
Mam architecta 4.5 jak zrobić darmowe upgrade do wersji 5.0? bo słyszałem ze jest dostępna taka opcja


piątek, 2 lipca 2010, 11:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 11 kwietnia 2010, 19:12
Posty: 12
Post Re: DVD Architect 5.0
Witam! mam Architecta 5.0 wszystko jest ładnie pięknie jak robię DVD SD podkładam dźwięk do menu i wszystko potem ładnie chodzi problem powstaje gdy robię płytkę blue ray projekt wygląda dobrze odpalam płytę bez problemu ale jak wrzucam do odtwarzacza początek zaczyna się normalnie(chodzi o menu) można wybrać start lub wybór scen przez jakieś 15 sekund potem wszystko jakby sie zacina muzyka oczywiście idzie ale nie można nic zrobić ani play ani start ani wybór scen po prostu nic kończy sie podkład muzyczny i wszystko znowu zaczyna działać co to może być może ktoś z Was miał podobny problem?


niedziela, 5 września 2010, 10:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL