|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 12:47
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
workshop 2 - gdzie kupić ?
Autor |
Wiadomość |
ja-pa
Nowy
|
 workshop 2 - gdzie kupić ?
Podpowiedzcie gdzie kupić pełną wersję Ulead Workshop 2. Chodzi mi o zakupy w Polsce.
|
poniedziałek, 21 lipca 2008, 20:09 |
|
 |
Digital
Aktywny bywalec
|
 Re: workshop 2 - gdzie kupić ?
Witam, ja osobiście kupiłem rok temu w sklepie http://www.promise.pl/ - jeśli chodzi o zakupy to są pewni- tylko spytaj czy mają ten soft jeszcze. Pozdrawiam
|
poniedziałek, 21 lipca 2008, 22:34 |
|
 |
DiscoLED
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04 Posty: 549 Lokalizacja: Kraków
|
Chciałbym tylko dodać, że Corel-Ulead zakończył jakiekolwiek prace na tym programem. Program jest sprzedawany tak jak jest, ale nie będzie już żadnych aktualizacji, poprawek ani nowych wersji programu. Należy o tym pamiętać, wybierając bajecznie prosty, ale nie tani i mocno przestarzały już program.
_________________ Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.
|
wtorek, 22 lipca 2008, 08:40 |
|
 |
ja-pa
Nowy
|
Dziękuję za pomoc. Pytanie do DiscoLED-a - więc co lepiej kupić ?
|
wtorek, 22 lipca 2008, 09:36 |
|
 |
Digital
Aktywny bywalec
|
DiscoLED napisał(a): Chciałbym tylko dodać, że Corel-Ulead zakończył jakiekolwiek prace na tym programem. Program jest sprzedawany tak jak jest, ale nie będzie już żadnych aktualizacji, poprawek ani nowych wersji programu. Należy o tym pamiętać, wybierając bajecznie prosty, ale nie tani i mocno przestarzały już program. Niestety prawda, ostatnia aktualizacja w 2005 roku do wersji 2.2 ( w zasadzie nic ciekawego nie wnoszącej, prócz automatyzacji w robieniu rozdziałów) i teraz koniec. Na owe czasy ten soft wystarczy, jedyny minus to brak możliwości zrobienia menu w 16:9. Mogli by tylko to jeszcze zrobić i będę szczęśliwy Szkoda mi kasy aby się przesiadać na inny soft, bo za ten dałem 1,5 tyś ja-pa napisał(a): więc co lepiej kupić ? Idealnym by był Adobe Encore, ale nie jestem pewien, czy sprzedają go osobno. Pozdrawiam
|
wtorek, 22 lipca 2008, 10:25 |
|
 |
DiscoLED
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04 Posty: 549 Lokalizacja: Kraków
|
Albo DVD Architect Pro, teraz już w wersji 5-tej z możliwością nagrywania plyt Blu-Ray, ale też nie wiem czy osobno sprzedają!?
_________________ Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.
|
wtorek, 22 lipca 2008, 11:30 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|