Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 22:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 encore i dual layer 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 23 maja 2006, 23:30
Posty: 62
Lokalizacja: warszawa
Post encore i dual layer
Witam

Mam pytanie jak w encore można ręcznie ustawić punk przejścia na drugą warstwę przy nagrywaniu dwuwarstowym.

Mam jeszcze jedno pytanie podczas nagrywania płyty dwuwarstwowej encor skompresował wszystko jak doszło do zapisywania na płytę to wyskoczył mi komunikat ODMOWA DOSTĘPU

miał ktoś może tak iprzypadek


poniedziałek, 3 listopada 2008, 16:44
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 sierpnia 2005, 16:37
Posty: 102
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Post Re: encore i dual layer
To nie odpowiedź, raczej połączam się pod temat.
Też nie wiem czy można ustalić moment przejścia na drugą warstwę, wypaliłem z kilka płytek dual layer ale na kompie chodziły dobrze a na kilku odtwarzaczach stacjonarnych nie przechodziły samoczynnie na drugą warstwę, dopiero jak wskazałem rozdział, który się zaczynał już na drugiej warstwie to leciało dalej.
Kto się podzieli doświadczeniem?


poniedziałek, 3 listopada 2008, 22:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 23 czerwca 2008, 12:42
Posty: 2
Post Re: encore i dual layer
Witam.

W Encore można ręcznie wybrać miejsce przejścia na drugą warstwe. Wystarczy wybrać płyte DVD/DL i zaznaczyć opcję manual przed wypalaniem płyty wybrać manual.

Pozdrawiam.


czwartek, 6 listopada 2008, 20:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 16 marca 2008, 23:58
Posty: 4
Post Re: encore i dual layer
a w architekcie 5,0 jak to się robi ? dzięki za pomoc


niedziela, 8 lutego 2009, 16:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL