Teraz jest piątek, 17 sierpnia 2018, 13:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
Problem jak w temacie. Brakuje wszystkich szablonów:menu, przycisków, tła, warstw itd.
Ta sama syt. występuje w zakładce Styles
Ma ktoś na to rade?. Czy da sie to importować?

pozdrawiam


sobota, 13 grudnia 2008, 15:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
a zainstalowałes je wogóle?

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


sobota, 13 grudnia 2008, 16:53
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Re: w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
A jaką posiada ta aplikacja (oprócz encore ) w oknie instalacji Adobe Creative Suite 3 Master Collection ?


sobota, 13 grudnia 2008, 17:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
w Adobe Creative Suite 3 Master Collection niestety tego nie znajdziesz, posiada to wersja z Production Premium...jeśli masz jakąś stara wersję Encora to skopuj to do CS3 i tyle.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


sobota, 13 grudnia 2008, 17:59
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Re: w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
Czy może to być Encore 2.0 ? Jakie pliki miałbym skopiować wtedy?.
I czy ta sama zasada "skopiowania" zadziała przy CS4, gdyż po zainstalowaniu tego pakietu w Encore CS4 również występuje brak tych szablonów.


niedziela, 14 grudnia 2008, 14:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
Żeby Encore CS4 widział wszystkie tła i menu-sy musisz mu je skazać. Najlepiej skopiuj folder z Cs2 LIBRARY do CS4. Z reguły folder ten znajduje się w folderze gdzie zainstalowany jest Encore. Encore po uruchomieniu powinien automatycznie zobaczyć katalogi z menu. jednak gdyby nie zobaczył wtedy uruchamiasz Encore CS4 potem: Edit/Preferences/Media i wskazujesz w Locarion folder z "Library" i tyle. W Master Coll. CS4 też nie ma żadnych menu itp. Tylko wersja Productin Premium.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


niedziela, 14 grudnia 2008, 14:23
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Re: w zakładce Library w Encore CS3 brak szablonów
oto chodziło. dzięki serdeczne


niedziela, 14 grudnia 2008, 14:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL