|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 18 stycznia 2021, 10:12
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Odtwarzacze BD nie widzą płyty.
Autor |
Wiadomość |
fxfilms
Bywalec
|
 Odtwarzacze BD nie widzą płyty.
Witam. Kupiłem nową nagrywarkę LG GGW-H20L. Wypaliłem płytę BlueRay z wyprodukowanym przeze mnie filmem dokumentalnym w technice HD. Do przygotowania plików użyłem dołączonego oprogramowania Cyberlink Producer oraz Sony DVD Architekt wer. 5. W salonie RTV chciałem sprawdzić jakość nagrania i okazało się, żetestowane dwa zestawy /telewizor i odtwarzacz FullHD/ nie widzą płyty...?! Co robić??? Pozdrawiam.
|
sobota, 20 grudnia 2008, 14:26 |
|
 |
v_grzes
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12 Posty: 259 Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
|
 Re: Odtwarzacze BD nie widzą płyty.
Ja kupiłem płyty Verbatim i jest ok a Ty ?
|
sobota, 20 grudnia 2008, 20:35 |
|
 |
fxfilms
Bywalec
|
 Re: Odtwarzacze BD nie widzą płyty.
Ja też nagrałem na Verbatim BD-R i druga BD-RE.
|
sobota, 20 grudnia 2008, 22:10 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|