Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 00:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Encore- Wyświetlanie przycisków 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Encore- Wyświetlanie przycisków
W jaki sposób można dokonać tego aby przyciski wyświetlały się po np 15 sek?.
Poniewaz gdy wpisuję w polu Loop Point 15 sek, to całe animowane tło rusza własnie od 15 sek.


poniedziałek, 22 grudnia 2008, 21:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Re: Encore- Wyświetlanie przycisków
Zrób najpierw ferstvideo 15 sekundowe

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


poniedziałek, 22 grudnia 2008, 23:58
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Re: Encore- Wyświetlanie przycisków
jest klip 3 minutowy który włącza się jako pierwszy a póżniej dopiero następuje menu i tutaj własnie chodzi mi o wyświetlenie przycisków po kilku sekundach.


wtorek, 23 grudnia 2008, 16:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Re: Encore- Wyświetlanie przycisków
wijatar napisał(a):
jest klip 3 minutowy który włącza się jako pierwszy a póżniej dopiero następuje menu i tutaj własnie chodzi mi o wyświetlenie przycisków po kilku sekundach.

Poczytaj tohttp://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=28&t=26207
Musisz zrobic identyczną animacje (kopie menu ale bez guzików lub z pojawiającymi sie po kilku sekundach)najlepiej w after effects.Jezeli masz z przodu 3 minutowy jakis wstęp(nie wiem dlaczego 3 minutowy bo jako ferstvideo to powinna byc jakas reklama 30 sekundowa)to zrób nową linie czasu i dołącz ją po ferst albo lepiej wstaw na koncu lini z 3 minutowym klipem tą animke ktora zrobisz(kopie menu).Gdy sie skonczy wskoczy menu z guzikami i juz bedziesz mógl nawigować.W wątku co ci podalem jest link do stronki gdzie są fajne projekty .Latwo mozesz sie nauczyc jak i co trzeba zrobic abys mial to co chcesz-oczywiscie odpłatnie>pozdr.Zobacz czy o to ci chodzi.

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


wtorek, 23 grudnia 2008, 16:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL