|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 12:48
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Problem z importem gotowego pliku do authoringu
Autor |
Wiadomość |
Darek_Inc
Aktywny bywalec
|
 Problem z importem gotowego pliku do authoringu
Witam, Mam problem z importem pliku do ENCORE DvD... juz gotowy film..dlugosc okolo 1:40min..robie import i idzie..idzie..jak dojdzie do konca pasek postępu wraca do połowy i tak all time... co jest nie tak?
Pozdrawiam
_________________ -------------------------------- CANON EOS MARK III EDIUS 7.4 PS & AE & LR D810 + szkła CMIII + szkła
|
niedziela, 8 lutego 2009, 17:24 |
|
 |
Croolick
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33 Posty: 1690 Lokalizacja: Tarnów
|
 Re: Problem z importem gotowego pliku do authoringu
wczytujesz zmultiplexowany materiał czy strumienie elementarne (.m2v, .ac3, .mp2)? miałem czasami problemy z plikami .mpg
_________________ Retail OSX 10.6.5 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz GA-EP35-DS3 4GB RAM 800Mhz GF8600GT 256 MB VRAM
|
poniedziałek, 9 lutego 2009, 18:30 |
|
 |
Darek_Inc
Aktywny bywalec
|
Wyeksportowany format pliku z EDIUSa na DvD do authoringu: MPEG-2
_________________ -------------------------------- CANON EOS MARK III EDIUS 7.4 PS & AE & LR D810 + szkła CMIII + szkła
|
poniedziałek, 9 lutego 2009, 19:56 |
|
 |
videostudio66
Aktywny bywalec
|
Czy ktoś rozwiązał ten problem? O ile Encore 1,5 importuje mpga to 2,0 już nie (tak samo jak CS4). Przeczytałem wszystko co udało mi się znaleźć w necie oprócz rozwiązania.
|
piątek, 20 sierpnia 2010, 23:55 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|