|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 13:14
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Jak się robi authoring i w jakim programie....
Autor |
Wiadomość |
martinezzzzz
Nowy
|
 Jak się robi authoring i w jakim programie....
Jak się robi authoring i w jakim programie jest to najłatwiejsze. Jestem " świeży " i mam taki problem jw. Głównie chodzi mi o : czy cała operacja zapisuje się w ISO, jaki program na początek proponujecie?, filmik mam zmontowany na Corel VideoStudio 12 w mpeg-2 wyeksportowany w w systemie PAL mam program do authoringu DVD-lab PRO 15.3 ze spolszczeniem ale niestety nie mogę rozkminić o co chodzi jak mam to zrobić proszę o jakiś turtorial tego programu po polsku (od deski do deski) z góry dzięki nawet linki mogą pomóc....
|
niedziela, 15 lutego 2009, 01:45 |
|
 |
skicek
Stały bywalec
|
 Re: Jak się robi authoring i w jakim programie....
|
niedziela, 15 lutego 2009, 10:15 |
|
 |
pgrzyb2
Aktywny bywalec
|
jak jesteś taki "świezy" to weź ULEAD MOVIE FACTORY - to prawie gotowiec i automat - cudów tam nie zrobisz (stwierdzisz to po 2-3 plycie), ale zlapiesz o co chodzi w tworzniu DVD i wtedy pojdzie łatwiej z innymi
pg
_________________ "moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "
DZIEŃ ŚWIRA
|
niedziela, 15 lutego 2009, 14:19 |
|
 |
pgrzyb2
Aktywny bywalec
|
na tym forum znalazlem jeszcze to: "Tu darmowy program do tworzenia płyt DVD http://download.chip.eu/pl/DVDStyler-1.7.1_158179.html Oczywiście nie zrobicie tak wypasionego menu jakie robią profesjonaliści na swoich legalnych programach." link pochodzi od Genek1974 z tematu viewtopic.php?f=3&t=26808&start=15pg
_________________ "moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "
DZIEŃ ŚWIRA
|
niedziela, 15 lutego 2009, 14:28 |
|
 |
martinezzzzz
Nowy
|
Wielkie dzięki panowie za pomoc już zatrybiłem o co chodzi zwłaszcza po pierwszym poście. ps. więcej takich forum.....
|
niedziela, 15 lutego 2009, 14:36 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|