Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 20:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 jak dorobic "Layer Break" ? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post jak dorobic "Layer Break" ?
witam,
mam strukture VIDEO_TS dla płyty dwuwarstwowej ale nie posiada ona informaci o zmianie warstwy (tak mi sie wydaje bo stacjonarne odtwarzacze zatrzymują sie pod koniec pierwszej warstwy) i chciałbym się dowiedzieć jakim programem moge wskazać taki punkt ażeby nagrać te dane na płyte DL.
pzdr

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


wtorek, 17 marca 2009, 11:30
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2008, 23:38
Posty: 159
Post Re: jak dorobic "Layer Break" ?
Potrzebujesz
1 Gear Pro
2 Ifo Edita
3 kalkulatora do oblicznia punktu "layer break"

opis jak to zrobic tutaj
http://www.gearsoftware.com/howtoguides/dvdvideobreakpoint.php
i dziala swietnie niestety jest kilka klopotow jak to ze nie zawsze
mozna ustawic przelaczenie warstwy w jakims np. wyciemnieniu
bo strefa w ktorej ten punkt moze byc umieszczony jest dosc waska
ale... :) z GearPro jest to niezbyt istotne bo recznie wyznaczone przelaczenie
jest swietne u mnie wogole nie bylo widac przeskokow lub zatrzymania,
chwilowego zmrozenia w odtwarzanym materiale gdy wypalalem z Gear Pro
co dzieje sie i jest zwyczajne z Nero na plytach DL DVD-9.


wtorek, 17 marca 2009, 13:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL