Teraz jest sobota, 18 sierpnia 2018, 07:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Encore - problem z otwarciem projektu. 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 8 marca 2009, 17:21
Posty: 20
Post Encore - problem z otwarciem projektu.
Witam

Mam problem z otwarciem projektu w Encore.

1. Jak wyeksportuje w adobe primiere to nie otwiera mi w Encore markerów.
2. jest napisane untranscoded na pliku wav. i nie chce iść film dlaczego.


sobota, 11 kwietnia 2009, 22:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 8 marca 2009, 17:21
Posty: 20
Post Re: Encore - problem z otwarciem projektu.
Czy może być problem z kompatybilnością AP2.0 a Encore 2.0 ?


bo nie importuje mi markerów.


poniedziałek, 13 kwietnia 2009, 19:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Encore - problem z otwarciem projektu.
Krisvideo napisał(a):
Czy może być problem z kompatybilnością AP2.0 a Encore 2.0 ?


bo nie importuje mi markerów.

Cześć!
Dość długi czas pracowałem na AP 2.0 i Encore 2.0 i nuie miałem problemów z markerami.
Na osi AP musisz utworzyć markery w miejscach gdzie chcesz mieć chaptery (ale nie dodajesz markera SET DVD MARKER tylko UNNAMBERED MARKER) i całość wypuszczasz do pliku AVI DV. Potem avika importujesz do Encore i juz masz gotowe sceny. Jeśli wypuścisz z Premiera od razu do mpeg2 z markerami to wtedy nie będą one widoczne w Encore. Musi być do avi dv.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


wtorek, 14 kwietnia 2009, 12:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 8 marca 2009, 17:21
Posty: 20
Post Re: Encore - problem z otwarciem projektu.
Witam.

No właśnie czyli wyeksportować do pliku avi trzeba nie rozdzielać na video i audio w adobe media encoder. z tego wynika.

dzięki
Pozdrawiam.


piątek, 1 maja 2009, 22:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Encore - problem z otwarciem projektu.
Krisvideo napisał(a):
Witam.

No właśnie czyli wyeksportować do pliku avi trzeba nie rozdzielać na video i audio w adobe media encoder. z tego wynika.

dzięki
Pozdrawiam.

Tak

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


sobota, 2 maja 2009, 12:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL