|
|
|
Teraz jest środa, 20 stycznia 2021, 09:58
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Pytanie do wszystkich co maja SONY 500AX
Autor |
Wiadomość |
docent
Bywalec
|
 Pytanie do wszystkich co maja SONY 500AX
Hej
Mam do was pytanie ka wam rozpoznaje syssem nagrywarrke SONY 500AX jako SOny 500A czy jako SONY 500AX u mnie wyslwietla ja jako SONY 500A i nie wiem czy tak powinno być. Wtykieta na niej jest niby 500AX.
Dzieki za odpowiedzi
Docent
P.S A tak pozatym naprawdę ją polecam.
|
wtorek, 1 lipca 2003, 15:52 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
U mnie wyświetla także 500A
pozdrawiam
Artur
|
środa, 2 lipca 2003, 12:24 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Ok dzieki za info a jak jest u innych. Ludzie piszcie nie bojcie sie.
DOcent
|
środa, 2 lipca 2003, 17:10 |
|
 |
Bogusław Spala
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25 Posty: 1600 Lokalizacja: Tarnów
|
 re
Witam,
tak, system rozpoznaje ją jako SONY DRU500A.
Natomiast NERO rozpoznaje dokładnie i podaje jeszcze numer wgranego firmware.
Ale to bez znaczenia. Nagrywarka jest OK.
Pozdrówka.
|
środa, 2 lipca 2003, 18:25 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|