Teraz jest poniedziałek, 20 sierpnia 2018, 21:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Encore CS4 błąd Access denied 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1627
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Encore CS4 błąd Access denied
Szukam rozwiązania problemu dot. Encore CS4. Podczas procesu tworzenia obrazu płyty DL (powyżej 4,7GB) wyskakuje błąd "Access denied"
:?:

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 17 czerwca 2009, 07:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
Czy komuś udało sie to rozwiazac?


niedziela, 22 maja 2011, 22:13
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
roxio patch instalujecie ? u mnie taki blad sie nie pokazuje , normalnie wypala


niedziela, 22 maja 2011, 22:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
Było juz o tym na forum. Błąd ten pojawia sie na Viście i na 7-ce.
Trzeba Encore uruchomić w trybie administratora. Na stronie Adobe jest to opisane w FAQ.

Pozdrawiam
Maciej

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


niedziela, 22 maja 2011, 23:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1627
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
Degenerado napisał(a):
roxio patch instalujecie ? u mnie taki blad sie nie pokazuje , normalnie wypala

Polecam tą metodę, rozwiązała mi kiedyś podobne problemy - podpowiedział mi wówczas Degenerado - jeszcze raz dziękuję :wink:

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


poniedziałek, 23 maja 2011, 08:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
no ja w sumie do kazdego instalowanego przez siebie konfigu go wrzucam i mowiac szczerze ani razu tego bledu nie widzialem ani nikt mi go potem nie zglosil


poniedziałek, 23 maja 2011, 09:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
Degenerado napisał(a):
no ja w sumie do kazdego instalowanego przez siebie konfigu go wrzucam i mowiac szczerze ani razu tego bledu nie widzialem ani nikt mi go potem nie zglosil

Tego patha nie instalowałem ale miałem kiedyś problem z płytami DL, własnie z komunikatem Acces Denied. Na stronie Adobe opisują to aby uruchomic Encore w trybie administratora. U mnie zadziałalo.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 23 maja 2011, 09:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
http://docs.roxio.com/patches/pxengine4_18_16a.zip

sprawdz sobie na wszelki wypadek


poniedziałek, 23 maja 2011, 10:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
Degenerado napisał(a):
http://docs.roxio.com/patches/pxengine4_18_16a.zip

sprawdz sobie na wszelki wypadek

Ok. Sprawdze. Dzieki.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 23 maja 2011, 10:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
Maciek, sory za lamerkie pytanie....ale jak uruchomić Encore w trybie administratora ?? Encore czy sam system W7 jako administrator uruchomiać? Bo w zasadzie przy odpalaniu Encore nie widziałem opcji wyboru.
dzięki z góry za wyjaśnienie:)


poniedziałek, 23 maja 2011, 16:02
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
vidmax napisał(a):
Maciek, sory za lamerkie pytanie....ale jak uruchomić Encore w trybie administratora ?? Encore czy sam system W7 jako administrator uruchomiać? Bo w zasadzie przy odpalaniu Encore nie widziałem opcji wyboru.
dzięki z góry za wyjaśnienie:)

Prawy przycisk na ikonę programu Encore i tam wybierasz uruchom jako administrator.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 23 maja 2011, 16:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Encore CS4 błąd Access denied
ja tam juz nie wierze adobowi w uruchamianie jako administrator czegokolwiek, chyba maja uniwersalne panaceum na wszelkie klopoty, ostatnio w firmie gdzie postawilem system wyskoczyl error 3 w encore i to samo, uruchamiac z poziomu administratora, blad opisany na forum , podali jeszcze jakas komende do zresetowania ustawien poczatkowych (nie wiem czego) i koles w firmie postepujac wg ich wskazowek rozdupil system montazowy


poniedziałek, 23 maja 2011, 16:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL