|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 18 stycznia 2021, 09:10
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ashik666
Stary wyjadacz
|
 moviefactory 7
Witam Po przygotowaniu całego menu. przechodze do tworzenia pliku iso. renderig idzie do 3% i zatrzymuje się. czekam juz pół godziny i nic.
ps. drugie pytanko. Przy eksporcie z ediusa do mpeg2, w moviefactory musi byc zaznaczona opca "do not convert compilat mpeg files"?
|
czwartek, 25 czerwca 2009, 23:09 |
|
 |
ashik666
Stary wyjadacz
|
 Re: moviefactory 7
wyczaiłem sprawę. nie wiem jak u |Was jest. Ale ja kiedy pliki potworzone były z bitrarte 8000 kbps to movie sie zaiesza. muszę zmieniac w project setting - change MPEG Setting - 4:3 High Quality. Wtedy bitrate ustawia sie na 7000 kbps i wtedy wszystko idzie. Dziwne, że trzeba wskazywac ten High Quality a nie mozna wybraż swoich ustawień. pozdro
|
czwartek, 25 czerwca 2009, 23:29 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|