Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 20:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 16:35
Posty: 5
Post Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Witam!
Mam Ediusa 4,5 i na nim montuję filmiki w HDV, ale no właśnie ten programik nie ma nic do tworzenia menu i wypalania na Blu-Ray(a). Więc kupiłem Encora CS4 (niby jeden z najlepszych) oczywiście cały program z AP CS4 zainstalowałem tylko Encora w kąpie aby programy sie nie gryzły. ...i co??? ...i nic!!! DVD wypala bez problemu (pliki nawet 8,5 GB), ale gdy importuję do Encora plik na Blu-Ray(a) 38 GB kicha nie wciąga go! może ktoś wie dlaczego??? Pliki to m2p tworzone w Ediusie poprzez ProCodera.
Wspomnę że gdy stworze pliki do 9 GB importuje je ale większych niedarady!
Wszystkie programy mam legalne i zarejestrowane więc raczej nie w tym problem.


czwartek, 20 sierpnia 2009, 17:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 kwietnia 2008, 08:52
Posty: 16
Post Re: Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Witam
Sprawdź czy masz odpowiednią ilość miejsca na dysku.
Encore tworzy dość dużo plików pomocniczych.

Co prawda w Encore CS3 ale importowałem większe pliki ( po kilkanaście GB)
i wchodziły bez problemu.

Napisz jaki komunikat sie pojawia to znacznie ułatwi sprawę.

Ako


piątek, 21 sierpnia 2009, 14:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 16:35
Posty: 5
Post Re: Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Ako napisał(a):
Witam
Sprawdź czy masz odpowiednią ilość miejsca na dysku.
Encore tworzy dość dużo plików pomocniczych.

Co prawda w Encore CS3 ale importowałem większe pliki ( po kilkanaście GB)
i wchodziły bez problemu.

Napisz jaki komunikat sie pojawia to znacznie ułatwi sprawę.

Ako


Witaj "Ako"
Właśnie o to chodzi że nie pokazuje się żaden komunikat tylko program robi zawieszkę :( A co do dysku to "C" ma 150 GB wolnego miejsca a i na pozostałych mam o wiele wiecej.
Ako a jakie pliki importujesz do Encora m2v czy także MPEG np: mt2


piątek, 21 sierpnia 2009, 16:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Encore CS4 ma jakies zwalony importer, zrob z adobe updatera uaktualnienie, moze pomoze ale watpie, ja osobiscie uzywam CS3 i czekam na poprawke


wtorek, 25 sierpnia 2009, 14:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1221
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Miałem kiedyś podobny problem z wczytaniem plików do Premiere. Zamiast regulaminowego importu poszło poprzez "przeciągnij i upuść".


wtorek, 25 sierpnia 2009, 14:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL