|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 16:31
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Autor |
Wiadomość |
magPro
Nowy
|
 Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Witam! Mam Ediusa 4,5 i na nim montuję filmiki w HDV, ale no właśnie ten programik nie ma nic do tworzenia menu i wypalania na Blu-Ray(a). Więc kupiłem Encora CS4 (niby jeden z najlepszych) oczywiście cały program z AP CS4 zainstalowałem tylko Encora w kąpie aby programy sie nie gryzły. ...i co??? ...i nic!!! DVD wypala bez problemu (pliki nawet 8,5 GB), ale gdy importuję do Encora plik na Blu-Ray(a) 38 GB kicha nie wciąga go! może ktoś wie dlaczego??? Pliki to m2p tworzone w Ediusie poprzez ProCodera. Wspomnę że gdy stworze pliki do 9 GB importuje je ale większych niedarady! Wszystkie programy mam legalne i zarejestrowane więc raczej nie w tym problem.
|
czwartek, 20 sierpnia 2009, 17:02 |
|
 |
Ako
Bywalec
|
 Re: Jak zaimportować 38 GB HDV do Encora?
Witam Sprawdź czy masz odpowiednią ilość miejsca na dysku. Encore tworzy dość dużo plików pomocniczych.
Co prawda w Encore CS3 ale importowałem większe pliki ( po kilkanaście GB) i wchodziły bez problemu.
Napisz jaki komunikat sie pojawia to znacznie ułatwi sprawę.
Ako
|
piątek, 21 sierpnia 2009, 14:26 |
|
 |
magPro
Nowy
|
Ako napisał(a): Witam Sprawdź czy masz odpowiednią ilość miejsca na dysku. Encore tworzy dość dużo plików pomocniczych.
Co prawda w Encore CS3 ale importowałem większe pliki ( po kilkanaście GB) i wchodziły bez problemu.
Napisz jaki komunikat sie pojawia to znacznie ułatwi sprawę.
Ako Witaj "Ako" Właśnie o to chodzi że nie pokazuje się żaden komunikat tylko program robi zawieszkę  A co do dysku to "C" ma 150 GB wolnego miejsca a i na pozostałych mam o wiele wiecej. Ako a jakie pliki importujesz do Encora m2v czy także MPEG np: mt2
|
piątek, 21 sierpnia 2009, 16:28 |
|
 |
Degenerado
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51 Posty: 7234 Lokalizacja: wawa
|
Encore CS4 ma jakies zwalony importer, zrob z adobe updatera uaktualnienie, moze pomoze ale watpie, ja osobiscie uzywam CS3 i czekam na poprawke
|
wtorek, 25 sierpnia 2009, 14:23 |
|
 |
grabos
Aktywny bywalec
Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40 Posty: 1327 Lokalizacja: Warszawa
|
Miałem kiedyś podobny problem z wczytaniem plików do Premiere. Zamiast regulaminowego importu poszło poprzez "przeciągnij i upuść".
|
wtorek, 25 sierpnia 2009, 14:55 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|