|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 03:34
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
"Out of memory" w Corel Movie Factory7
Autor |
Wiadomość |
Shymool
Nowy
|
 "Out of memory" w Corel Movie Factory7
Korzystam z Visty64 i 4MB pamięci. Przy renderingu do BD-R zaraz na starcie wywala błąd "out of memory". Wielkość filmu ok. 14GB.
|
niedziela, 23 sierpnia 2009, 12:39 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 5196 Lokalizacja: Tczew
|
 Re: "Out of memory" w Corel Movie Factory7
Komunikaty nie zawsze mówią prawdę. Nie używam co prawda Uleada DVD MF 7 (jest już takie?), a wersji 5 i sie nie spotkałem z tym zjawiskiem, ale próbuj. Zainstaluj najnowszy DX LINK, uaktualnij Uleada LINK, LINK, sprawdź / powiększ SWAP, zmień sterownik karty graficznej... Coś zadziała.
_________________ 最诚挚的问候
|
niedziela, 23 sierpnia 2009, 14:15 |
|
 |
Shymool
Nowy
|
Dzięki za podpowiedzi ale problem jest chyba w czymś innym. Dla płyt DVD i małych BD-R (5GB) chodzi bez problemu.
|
niedziela, 23 sierpnia 2009, 16:20 |
|
 |
Pitu
Stary wyjadacz
|
Ja nagrywałem film 21 GB na płytę 25 GB. Po wyświetleniu ostatniego okna w Corel Movie Factory napisało, że pojemność dysku twardego (katalog roboczy) wynosi 42 gb a potrzeba coś poniżej 30 gb. Po chwili pracy pojawił mi sie taki sam komunikat - out of memory. Okazało się, że zabrakło miejsca na dysku twardym. Pomimo, iż program wskazywał, że jest wystarczająco dużo miejsca. Oczyściłem dysk do 70 GB wolnych i poszło. Tak więc "out of memory" w moim przypadku oznaczało brak miejsca na dysku twardym dla plików roboczych programu a nie brak miejsca na BR.
_________________ http://www.vip2.pl http://www.wesele-tarnow.pl
|
czwartek, 27 sierpnia 2009, 10:07 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|