Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 22:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Encore CS3 a odnośnik do www 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Encore CS3 a odnośnik do www
witam , czy jest taka możliwość żeby w menu umieścić odnośnik do strony internetowej ? jak to zrobić ?

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 8 września 2009, 14:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Encore CS3 a odnośnik do www
w opisie podajesz link, wejdz w help i jest podana skladnia


wtorek, 8 września 2009, 15:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Encore CS3 a odnośnik do www
nic mi z tego nie wychodzi , robię tak:
1.Piszę tekst powiedzmy FORUM
2.Klikam na nim prawym przyciskiem myszy i konwert to button
3.prawy przycisk myszy i rename i dopisuję : FORUM<weblink href="http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/posting.php?mode=reply&f=28&t=28719"/>
4 tworzę obraz dysku otwieram w power DVD i nic z tego

Co jest nie tak ? a może wszystko , nie znam angielskiego ale tyle się doczytałem

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 8 września 2009, 17:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Encore CS3 a odnośnik do www
moze to działa tylko jak robisz dla Flash'a eksport...

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


wtorek, 8 września 2009, 17:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Encore CS3 a odnośnik do www
hmm, szkoda by było , chciałem zrobić płytę dla zespołu a w niej linka do swojej strony , faktycznie coś tam pisało o flashu ale z angielskim jestem na bakier , dzięki za chęci
a może jest jakiś inny sposób ?

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 8 września 2009, 17:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Encore CS3 a odnośnik do www
na okładce płyty napisz adres :)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


wtorek, 8 września 2009, 18:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Encore CS3 a odnośnik do www
:lol:

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 8 września 2009, 19:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL