Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 20:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Transcodowanie w Adobe Encore 2.0 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 8 września 2009, 19:08
Posty: 57
Post Transcodowanie w Adobe Encore 2.0
Witam.

Mam problem z transkodowaniem plików w AEncore. tzn nie transcoduje mi zaimportowanych plików od czego to może być ani Avi ani mpg


wtorek, 15 września 2009, 15:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 13 września 2009, 17:34
Posty: 23
Post Re: Transcodowanie w Adobe Encore 2.0
U mnie podobnie. Nie wiem, co jest nie tak. Miał ktoś podobne problemy z Encore?


Załączniki:
Schowek02.jpg
Schowek02.jpg [ 32.65 | Przeglądane 48 razy ]
środa, 30 września 2009, 10:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 28 marca 2008, 23:51
Posty: 43
Post Re: Transcodowanie w Adobe Encore 2.0
Witam . Miałem identyczny problem, nie pomogły żadne ustawienia -w moim przypadku jedynym efektem było odinstalowanie i nowa instalacja programu .I tu zaznaczę musiałem zastosować przywracanie systemu , aby wykasować dane z rejestru ...


niedziela, 4 października 2009, 18:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL