|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 17:43
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Autor |
Wiadomość |
mk-studio7
Bywalec
|
 Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Witam. Pod menu zrobione w Encore CS4 podkładam audio.I teraz czy jest możliwe łagodnie wyciszyć to audio na początku i końcu trwania menu.Tak jak było to możliwe w Workshopie 2, w opcji audio były dwie takie ikonki fade in i fade out, plus opcja zapętlenia.Chodzi mi o to że moje audio ma oryginalny czas trwania np. 4 min. a ja chcę go wyciszyć w Encore po 1 minucie i zapętlić.Wiem że można takie utworki przygotować w innych programach, nawet w samym premiere cs4, ale czy jest to do zrobienia w samym Encore?Głupio by było gdyby "zapętlone" audio w menu nagle się urwało i startowało od nowa.Stary Workshop dawał radę...a jak ma się do tego Encore? Proszę użytkowników tego softu o pomoc.
|
sobota, 24 października 2009, 00:59 |
|
 |
mk-studio7
Bywalec
|
 Re: Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Wszyscy chyba odpoczywaja po pracy, cisza 
|
niedziela, 25 października 2009, 15:13 |
|
 |
nick
Bywalec
|
Czemu robisz sobie "kuku"? Nie mam Encore, zwyczajnie mnie nie stać, ale przycisk "szukaj" jest za friko, helpa pewnie również dostałeś z programem. viewtopic.php?f=28&t=27748&hilit=encore+audioNie spodziewaj się opcji z Workshopa w Encore i odwrotnie to dwa zupełnie inne programy. Pozdrawiam PS I nie pisz posta pod postem, ciężko się to czyta bo w tym miejscy spodziewasz się odpowiedzi.
|
poniedziałek, 26 października 2009, 01:10 |
|
 |
mk-studio7
Bywalec
|
nick napisał(a): Czemu robisz sobie "kuku"? Nie mam Encore, zwyczajnie mnie nie stać, ale przycisk "szukaj" jest za friko, helpa pewnie również dostałeś z programem. viewtopic.php?f=28&t=27748&hilit=encore+audioNie spodziewaj się opcji z Workshopa w Encore i odwrotnie to dwa zupełnie inne programy.Pozdrawiam PS I nie pisz posta pod postem, ciężko się to czyta bo w tym miejscy spodziewasz się odpowiedzi. Dziękuję za linka. PS Pisząc pierwszego posta myślałem że uzyskam pomoc od Użytkowników Encora.
|
wtorek, 27 października 2009, 11:10 |
|
 |
kowboj997
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43 Posty: 247 Lokalizacja: wielkopolskie
|
Prawda jest taka że encorowi brk własnie takich niby amatorskich rozwiazań.Oczywiscie są na to wszystko sposoby.tz klikasz i przenosisz sie do premierki czy effects i tam korygujesz .
_________________ Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20 Konfig; I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .
|
wtorek, 27 października 2009, 18:53 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|