Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 13:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu. 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 lutego 2009, 23:15
Posty: 43
Post Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Witam.
Pod menu zrobione w Encore CS4 podkładam audio.I teraz czy jest możliwe łagodnie wyciszyć to audio na początku i końcu trwania menu.Tak jak było to możliwe w Workshopie 2, w opcji audio były dwie takie ikonki fade in i fade out, plus opcja zapętlenia.Chodzi mi o to że moje audio ma oryginalny czas trwania
np. 4 min. a ja chcę go wyciszyć w Encore po 1 minucie i zapętlić.Wiem że można takie utworki przygotować w innych programach, nawet w samym premiere cs4, ale czy jest to do zrobienia w samym Encore?Głupio by było gdyby "zapętlone" audio w menu nagle się urwało i startowało od nowa.Stary Workshop dawał radę...a jak ma się do tego Encore?
Proszę użytkowników tego softu o pomoc.


sobota, 24 października 2009, 00:59
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 lutego 2009, 23:15
Posty: 43
Post Re: Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Wszyscy chyba odpoczywaja po pracy, cisza :)


niedziela, 25 października 2009, 15:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 22 maja 2009, 01:05
Posty: 38
Post Re: Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Czemu robisz sobie "kuku"?
Nie mam Encore, zwyczajnie mnie nie stać, ale przycisk "szukaj" jest za friko, helpa pewnie również dostałeś z programem.
viewtopic.php?f=28&t=27748&hilit=encore+audio
Nie spodziewaj się opcji z Workshopa w Encore i odwrotnie to dwa zupełnie inne programy.
Pozdrawiam

PS
I nie pisz posta pod postem, ciężko się to czyta bo w tym miejscy spodziewasz się odpowiedzi.


poniedziałek, 26 października 2009, 01:10
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 lutego 2009, 23:15
Posty: 43
Post Re: Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
nick napisał(a):
Czemu robisz sobie "kuku"?
Nie mam Encore, zwyczajnie mnie nie stać, ale przycisk "szukaj" jest za friko, helpa pewnie również dostałeś z programem.
viewtopic.php?f=28&t=27748&hilit=encore+audio
Nie spodziewaj się opcji z Workshopa w Encore i odwrotnie to dwa zupełnie inne programy.Pozdrawiam

PS
I nie pisz posta pod postem, ciężko się to czyta bo w tym miejscy spodziewasz się odpowiedzi.

Dziękuję za linka.

PS
Pisząc pierwszego posta myślałem że uzyskam pomoc od Użytkowników Encora.


wtorek, 27 października 2009, 11:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Re: Encore CS4, wej.-wyj. audio w menu.
Prawda jest taka że encorowi brk własnie takich niby amatorskich rozwiazań.Oczywiscie są na to wszystko sposoby.tz klikasz i przenosisz sie do premierki czy effects i tam korygujesz .

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


wtorek, 27 października 2009, 18:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL