|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 12:12
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
problem z odczytywaniem dvd
Autor |
Wiadomość |
zafo
Nowy
|
 problem z odczytywaniem dvd
Witam,
Mam od dluzszego czasu uciazliwy problem z DVD. Mianowice. Tworze film, z menu i tp. rzeczami w Sony DVD Architect Studio. Nastepnie projekt wypalam przez nero. W komputerze po wypaleniu i wyjęciu oraz ponownym wlozeniu plyty bez problemu wszystko chodzi. Na innych odtwarzaczach rowniez wszystko ok, jednak mam problem z takim DVD playerem (zew.) jak Philips 763SA. W ogole mi nie czyta nagranych filmow. Ani w DVD-R, ani w DVD+R.
CZego to moze byc winna? Po wlozeniu wyskakuje komunikat "Reading" po czym wypluwa plyte. Inne plyty (tloczone z czasopism) odpala bez problemu.
ps. nagrywam na najwolniejszej predkosci (4x)
Pozdrawiam,
|
środa, 2 grudnia 2009, 10:29 |
|
 |
jurekwejh
Moderator
|
 Re: problem z odczytywaniem dvd
Miałem podobny problem , ale z inną marką . Wejdź na stronę producenta > ściągnij patcha > wypal go na płycie CD > włóż tą płytę do odtwarzacza > odtwarzacz sam resztę wykona . Nie pomogło to na 100% w moim przypadku , ale już większość płyt czyta . Wypalam w nero zawartość folderu TS i te płyty czyta już bez problemu .
środa, 2 grudnia 2009, 10:45 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|