Teraz jest wtorek, 21 sierpnia 2018, 20:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 problem z wypaleniem blu-rey 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post problem z wypaleniem blu-rey
Mam nagrywarkę Liteon DH 4B1S. Nagrywam (a w zasadzie próbuję) płytę z filmem spod Adobe Encore SC4. W pewnym momencie tego procesu wyskakuje komunikat:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program C...
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Niestety nie potrafię sobie z tym poradzić.
Może ktoś pomoże?
Z góry wielkie dzięki.


Załączniki:
problem.jpg
problem.jpg [ 203.88 | Przeglądane 133 razy ]

_________________
hi-rek
czwartek, 3 grudnia 2009, 09:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1629
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Jak się domyślam masz vistę ?
Wyłącz kontrolę konta użytkownika i spróbuj ponownie.

Tu masz podobny problem:
http://translate.googleusercontent.com/ ... X5Q2lQH5Eg

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


czwartek, 3 grudnia 2009, 10:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Dzięki, ale we wskazanym przez Ciebie linku jest opisany problem powstaly przy instalacji oprogramowania, a mój wystepuje przy wypalaniu płyty. Obawiam się, niestety, że nie jest to rozwiazanie problemu.

_________________
hi-rek


czwartek, 3 grudnia 2009, 10:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1629
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Czy to takie trudne spróbować wyłączyć kontrolę konta użytkownika, ponownie uruchomić system i sprawdzić czy problem rozwiązany ? Przecież nikt za Ciebie nie sprawdzi :D
U mnie kiedyś pomogło.

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


czwartek, 3 grudnia 2009, 11:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Ależ oczywiście, że spróbuję. Podzieliłem się tylko moją obawą, że to jednak nie jest rozwiązanie problemu. A każda kolejna nie udana próba trochę kosztuje :(
Jeszcze raz dzięki. Może jeszcze jakieś podpowiedzi?
Pozdrawiam

_________________
hi-rek


czwartek, 3 grudnia 2009, 14:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1629
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Dlaczego nie testujesz na płytach wielkokrotnego zapisu ? :wink:

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


czwartek, 3 grudnia 2009, 14:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Najzabawniejsz jest to, że płyty wielokrotnego zapisu się zapisują (przynajmniej w wykonanych dwóch próbach).
Pozostałe próby nagrania to płyty TDK i Verbatim.

_________________
hi-rek


czwartek, 3 grudnia 2009, 16:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Wyłączyłem kontrolę konta. Niestety nie pomogło.

_________________
hi-rek


czwartek, 3 grudnia 2009, 18:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 601
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
zobacz tutaj i zainstaluj może to pomoże

http://download.chip.eu/pl/download_pl_1295949.html


czwartek, 3 grudnia 2009, 18:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Aby zakończyć ten wątek wypadałoby poinformować Was jak sobie z tym poradziłem. Chociaż czy "poradziłem" to się okaże, ale udało mi się wypalić 2 płyty i mam nadzieję, że już będzie wszystko w porządku.
Zainstalowałem nowy Visual ++, ale nie ten, do którego link podał tunes, lecz nowszy (oto link: http://www.microsoft.com/Express/VC/ ).
Wyczyściłem tempy i zmieniłem nazwę projektu, tak aby nie używać w nazwie myślnika ani podkreślnika i określenia blu-rey (są to podpowiedzi z forum matrox'a).
Który z tych elementów pomógł, nie wiem. Mam tylko nadzieję, że problem nie powróci.
Wszystkim, którzy starali się mi pomóc jeszcze raz serdecznie dziękuję.

_________________
hi-rek


wtorek, 8 grudnia 2009, 14:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 października 2011, 11:23
Posty: 1
Post Re: problem z wypaleniem blu-rey
Program: Adobe Premiere CS3
Problem:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. (...)
---
Prześwietliłem chyba wszystkie wątki w necie dotyczące tego problemu.
Jak się okazuje, jest wiele rozwiązań i to które pomogło komuś nie musi wcale pomóc tobie...
Oto co ja zrobiłem, aby podnieść Adobe Premiere CS3:

--- krok 1
instalacja: demo Kaspersky: kav12.0.0.37pl_pl,
i użycie go :)

--- krok 2
instalacja: FontFrenzySetup,
usunięcie najbardziej dziwnych czcionek (od symboli do pustych kwadracików włącznie)

--- krok 3
instalacja: Microsoft Visual C + + 2005 sp1 redistributable: vcredist (aplikacja)

--- krok 4 (najpierw wyczyściłem wszystko z folderów, po "5 kroku" przywróciłem)
C:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\Adobe\Premiere Pro\3.0
- wszystko pozostało bez zmian, UWAGA: tu są zapisane wszystkie presety!
C:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\Adobe\PremierePro\3.0
- wszystko pozostało bez zmian (jeden plik .txt)

--- krok 5 (pomoc Jacka - jeszcze raz wielkie dzięki!)
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Adobe\Premiere Pro\3.0
Foldery:
Adobe Premiere Pro Auto-Save - folder wyczyszczony do zera
Adobe Premiere Pro Preview Files - folder wyczyszczony do zera
ArchivedLayouts - folder wyczyszczony do zera
Encoded Files - folder wyczyszczony do zera
Layouts - wszystko pozostało bez zmian (pliki XML)
Media Cache Files - folder wyczyszczony do zera
Styles - wszystko pozostało bez zmian (jeden plik - workingset.PRSL)

---
PREMIERKA RUSZYŁA ! Projekt uratowany!


czwartek, 20 października 2011, 11:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL