Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Problem z encore pomocy 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 sierpnia 2006, 01:23
Posty: 43
Post Problem z encore pomocy
Witam chce przejsc na Encore cs4 i kupiłem sobie kurs.wszystko jest ok poza tym ze nie mam nic z wakładce Library a on na filmiku ma w czym jest problem? z gory dzieki


poniedziałek, 28 grudnia 2009, 23:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z encore pomocy
trial ? czy wersja z pakietu ?


poniedziałek, 28 grudnia 2009, 23:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 sierpnia 2006, 01:23
Posty: 43
Post Re: Problem z encore pomocy
nie no wersja z pakietu orginalna


wtorek, 29 grudnia 2009, 11:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z encore pomocy
rozumiem ale chodzi mi o to czy jest to master collection ?
bo ja osobiscie mam zestaw bazowy premiere+encore+media encoder i tam sa wszystkie templatey i dodatki do obu programow, w trialu i w master collection (wersja pelna ale downloadowana) nie ma biblioteki dodatkow do encorea

wie ktos czy po rejestracji mozna to dociagnac czy co ? a jakis wlasciciel pakietu pudelkowego moglby sprawdzic u siebie jak to wyglada ?


wtorek, 29 grudnia 2009, 12:22
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 sierpnia 2006, 01:23
Posty: 43
Post Re: Problem z encore pomocy
ja mam master collection i nie ma a była by mozliwosc jak bys mi to podesłał na emaila? chodzi mi o ta biblioteke?


wtorek, 29 grudnia 2009, 12:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z encore pomocy
po spakowaniu ma 1.7 giga


wtorek, 29 grudnia 2009, 12:33
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 sierpnia 2006, 01:23
Posty: 43
Post Re: Problem z encore pomocy
a jeszcze mam pytanie bo on na tym kursie mówi własnie ze z tego library otworzyc Blank menu i otworzy sie pyste menu czarne mozna to otworzyc jakos inaczej? bo jak juz by mi sie to otworzyło to juz moze bym sobie poradził?
z gory dzieki wogóle za podpowiedzi


wtorek, 29 grudnia 2009, 14:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL