Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 22:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
Witam. Powiedzcie mi czy da się podłożyć dźwięk w Adobe Ecorze robiąc menu Blu-Ray tak aby przechodząc do pod menu lub wracając z pod menu do menu głównego dźwięk nie był urywany ale leciał ciągiem?

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


czwartek, 20 maja 2010, 09:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
musisz zrobic Multi Page Menu ale to dopiero w CS5

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 20 maja 2010, 10:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
aha ok dzieki za info...nie wiesz gdzie mógłbym coś takiego zobaczyć? jakis tutorial?

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


czwartek, 20 maja 2010, 13:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1510
Post Re: Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
faktycznie podczas przygotowania menu trzeba się z tym dźwiękiem nakombinować żeby nie było zacięć miedzy elementem menu a przejściem.nigdy nie wiadomo kiedy kto wciśnie buton-było by fajnie jeśli w 5-tce coś wymyślili

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


czwartek, 20 maja 2010, 14:11
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 13:18
Posty: 98
Post Re: Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
Np tutaj:

http://www.lynda.com/home/Player.aspx?lpk4=63435

_________________
2 x Sony NX5, Canon C100, Canon 5d III, Adobe Creative Cloud CC 2014, Win8.1 64 bit, MSI Z77, Intel i7 3770K, OC 4 Ghz, 16 GB RAM, Gainward GTX 570, SSD Samsung 830 128 GB, SSD OCZ Agility 3 60 GB (Cache Adobe), 3 x WD Caviar Black 1 TB, EIZO.


czwartek, 20 maja 2010, 16:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
dzięki za odpowiedzi, jakoś sobie chyba już poradzę :)

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


czwartek, 20 maja 2010, 17:48
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42
Posty: 84
Lokalizacja: podkarpackie
Post Re: Dźwięk pod menu Blu-Ray w Encore
Witam, podłączę się pod pytanie.
Mam właśnie ten problem, jak zapętlić dźwięk na podmenu tylko w zwykłym dvd a nie na blu-rayu. Powyższy link nie chce mi się włączyć. Więc może jakaś podpowiedź od kolegi Tokksy. Chyba już sobie poradził z tym problemem.

_________________
NV GS400 + DODATKI
Nikon D40, SONY F-717


środa, 23 czerwca 2010, 17:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL