Teraz jest piątek, 17 sierpnia 2018, 17:57




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Jak zrobić aby płyta w odtwarzaczu startowała od Menu, 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 24 listopada 2007, 18:48
Posty: 104
Post Jak zrobić aby płyta w odtwarzaczu startowała od Menu,
Witam serdecznie
Po nagraniu płyty i włożeniu do odtwarzacza DVD płyta startuje od początku nagranefo filmu. Tymczasem chciałbym aby po autouruchomieniu pojawiała się plansza z MENU TYTUOWYM . Nadmieniam,że w Encore ustawiam "First play " na Menu -a mimo to płyta startuje zawsze od początku filmu.

Czxy jest na to jakiś sposób ????

Dziękujęz góry za podpowiedź


środa, 26 maja 2010, 15:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 21:33
Posty: 432
Lokalizacja: Polska
Post Re: Jak zrobić aby płyta w odtwarzaczu startowała od Menu,
A sprawdzałeś np. w oknie Flowchart czy całą nawigację masz dobrze zrobioną?
-przykład:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Cały projekt można też sprawdzić w oknie Build/Check projekt/Start.


środa, 26 maja 2010, 23:03
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 29 maja 2007, 14:07
Posty: 118
Post Re: Jak zrobić aby płyta w odtwarzaczu startowała od Menu,
w adobe encore menu musisz zaznaczyć jako "First Play" i wtedy jest odtwarzane jako pierwsze po włożeniu płyty do odtwarzacza dvd mi dział bez problemów więc chyba cos źle robisz...


środa, 26 maja 2010, 23:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL