|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 06:51
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
nagranie filmu na płytę dvd
Autor |
Wiadomość |
and9
Nowy
|
 nagranie filmu na płytę dvd
Witam,mam problem z nagraniem filmu dvd na płytę,na początek skopiowałem wszystkie pliki z filmem to jest pliki video ts info video ts video ts vob video ts bup i co mogę teraz zrobić? ,nagrać te wszystkie pliki na z powrotem na płytę dvd i film będzie się odpalał bez problemu tylko chciałem usunąć reklamy ,próbowałem programem dvd lab pro2 ale mi nie wychodzi jest on niestety po angielsku ,możne ktoś podpowie jak korzystać z tego programu ,a może do nagrania filmu na płytę dvd z tych plików jest potrzebny inny program. Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam.
|
sobota, 2 października 2010, 19:00 |
|
 |
ceraaza888
Nowy
|
 Re: nagranie filmu na płytę dvd
W programie nagrywającym musisz określić, że ma to być video dvd. ------------------------ embank
|
poniedziałek, 4 października 2010, 13:04 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|