Teraz jest wtorek, 21 sierpnia 2018, 10:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 zajęte miejsce corel umf7 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 stycznia 2010, 23:56
Posty: 404
Post zajęte miejsce corel umf7
dlaczego drze się, że ma mało miejsca
pisze jak byk: potrzebne 4.14GB / dostępne 3.38!!
pasek zajętości nie może wchodzić na żółte pole??

http://img72.imageshack.us/i/49081973.jpg/

_________________
Doświadczenie: HMC151, XF100, AC130, AF101, GH3, 5dMKII, 6D


wtorek, 9 listopada 2010, 01:36
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 23:35
Posty: 129
Post Re: zajęte miejsce corel umf7
Witam

Nie przejmuj się tym komunikatem, kliknij OK, wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam

_________________
Jutro to dziś, tylko że jutro


wtorek, 9 listopada 2010, 20:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL