|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 05:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Failed to convert video file Eror80041c21
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Failed to convert video file Eror80041c21
Witam, czy któremuś z kolegów wyskoczył taki komunikat ;Failed to convert video file Eror80041c21 i co może być jego przyczyną? Takie rzeczy występują w DVD Workshopie i podobno w DVD Factory. Dzięki za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam.
|
piątek, 15 sierpnia 2003, 12:21 |
|
 |
Witek
Aktywny bywalec
|
Jest to spowodowane brakiem miejsca na dysku, programy potrzebują sporo miejsca aby przeprowadzić konwersję tak około 12-13G na 1,5 h filmu.Jeśli zostawisz tyle miejsca to powinno być dobrze. Napisz czy się udało.
Pozdrawiam
_________________ xxx
|
piątek, 15 sierpnia 2003, 14:04 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Witam Cię Witku, miejsca mam 21 Gb, czyli to nie to. Masz może jeszcze jakieś pomysły, bo nie wiem za co się złapać. Pozdrawiam
|
piątek, 15 sierpnia 2003, 14:34 |
|
 |
Witek
Aktywny bywalec
|
Przepraszam ale byłem b.zapracowany kol. Video musisz pracować na NTFS i tak jak pisałem przynajmniej 12G miejsca , aby było szybciej należy ustawić zapisywanie projektu /lewy skrajny dół - preferencje/ na wysokości Next, Close,Help/ na innym dysku/nie partycji/ niż zapisywanie CreateDVD folders i Create disk image file.Proszę o odpowiedź czy się udało. Ja taką szybkość osiągam/2godz. konwersja materiału o czasie trwania 1,5h/na procesorze P-4 HT, 2,6. 800. HDD- SATA po uzupełnieniu DVD Movie Factory 2 o DVD Plugin do HT/ przyspiesza o prawie 30%/ Pozdrawiam
_________________ xxx
|
sobota, 23 sierpnia 2003, 10:29 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|