Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 00:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 błąd przy tworzeniu folderu blu-ray w encorecs4 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 11 czerwca 2010, 13:06
Posty: 9
Post błąd przy tworzeniu folderu blu-ray w encorecs4
Witam! podczas tworzenia folderu blu-ray wyskakuje mi błąd(bład widoczny na zdjeciu; zrobiłem sreena). i tu własnie powstaje pytanie. czego dotyczy ten bład? czy jest to wina mojego oprogramowania?(encore cs4) brak sterowników? błąd w projekcie? czy tez inna przyczyna?


Załączniki:
Komentarz: screen tego błędu
blad1.JPG
blad1.JPG [ 60.73 | Przeglądane 138 razy ]
czwartek, 10 marca 2011, 23:10
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 11 czerwca 2010, 13:06
Posty: 9
Post Re: błąd przy tworzeniu folderu blu-ray w encorecs4
ponawiam posta..czy naprawde nikt sie nie spotkał z tego typu błedem?


niedziela, 27 marca 2011, 22:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 759
Post Re: błąd przy tworzeniu folderu blu-ray w encorecs4
Osobiście nie, ale:
Adobe Encore - Internal Error 11
Blu-ray object:”<menu>Main_Menu”,error:”internal error 11”(Internal Software error:.\AVTreenode.cpp,line39)”,code “11”,NOTE:”Bad Cast:AVTreeref;;as multinode.

Adobe Encore CS3 and CS4.

There is to be a bug on the Mac OS when attempting to author a Blu-ray menu that contains no buttons. Here's a solution....

Instead of the introduction sequence being a menu, create a new timeline, and drag the intro sequence audio/video or image into that. Don't forgot to set it as first play. The timeline's end action also needs to be reset to the main menu. Since timelines and menu assets are placed in different physical locations on the blu-ray disc, there might be a noticeable delay at the end of the intro while the laser searches for the main menu.

Hope this helps.

Jay


Nie podałeś platformy, na której pracujesz.

Błąd występuje na platformie MacOS w menu BlueRay bez przycisków.
Na nowy timeline przeciągnij sekwencję intro. Ustaw ją jako odtwarzanie początkowe. Z "end action" ustaw powrót do głównego menu.

http://www.precomposed.com/support/product_support.html


niedziela, 27 marca 2011, 22:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL