Teraz jest sobota, 18 sierpnia 2018, 18:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Bitrate w Pinancle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 28 kwietnia 2009, 20:31
Posty: 3
Post Bitrate w Pinancle
Witam, mam mały problem. Pracuje na Pinnacle 14. Plik video z kamery Sony HDR FX1 nagrany w HD przerabiam w Procoder 3 do formatu DVD gdzie otrzmuje na pliku MPG2 8000 max bitrate. Chce zeby bylo bezpiecznie jesli chodzi o przyszle ewenetualne zaciecia. Ten plik wrzucam do Pinnacle i wstawiam menue. Wszystko niby ok robi mi video ts-a ale po sprawdzeniu mam 8500 szybkość danych 8724. Ustawiam w pinnacle max 8000 bitrade a i tak robi inaczej czyli max 8724. Czy to standard czy tez robie gdzies jakis błąd. Jesli ktoś będzie łaskawy mnie oświecić to będe wdzięczny :)


środa, 15 czerwca 2011, 12:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 28 kwietnia 2009, 20:31
Posty: 3
Post Re: Bitrate w Pinancle
COŚ NOWEGO , ODPOWIEM SOBIE SAM :) PORADZIŁEM SOBIE ROBIĄC MENUE W COREL VIDEO STUDIO. OTRZYMAŁEM 8000 BITRATÓW W VIDEO TS TAK JAK USTAWIŁEM PRZY KODOWANIU W PROCODER 3. PINNACLE DALEJ ROBI 8500-8724 MIMO USTAWIANIA NA 7500 EHHHH :)
POZDRAWIAM :):):):)


czwartek, 16 czerwca 2011, 08:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL