Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
Bitrate w Pinancle
Witam, mam mały problem. Pracuje na Pinnacle 14. Plik video z kamery Sony HDR FX1 nagrany w HD przerabiam w Procoder 3 do formatu DVD gdzie otrzmuje na pliku MPG2 8000 max bitrate. Chce zeby bylo bezpiecznie jesli chodzi o przyszle ewenetualne zaciecia. Ten plik wrzucam do Pinnacle i wstawiam menue. Wszystko niby ok robi mi video ts-a ale po sprawdzeniu mam 8500 szybkość danych 8724. Ustawiam w pinnacle max 8000 bitrade a i tak robi inaczej czyli max 8724. Czy to standard czy tez robie gdzies jakis błąd. Jesli ktoś będzie łaskawy mnie oświecić to będe wdzięczny
środa, 15 czerwca 2011, 12:25
Sofad
Nowy
Re: Bitrate w Pinancle
COŚ NOWEGO , ODPOWIEM SOBIE SAM PORADZIŁEM SOBIE ROBIĄC MENUE W COREL VIDEO STUDIO. OTRZYMAŁEM 8000 BITRATÓW W VIDEO TS TAK JAK USTAWIŁEM PRZY KODOWANIU W PROCODER 3. PINNACLE DALEJ ROBI 8500-8724 MIMO USTAWIANIA NA 7500 EHHHH POZDRAWIAM :):):)
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.