|
|
|
Teraz jest sobota, 23 stycznia 2021, 16:50
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
DVD Workshop - Problem z menu !
Autor |
Wiadomość |
video-maniak
Nowy
|
 DVD Workshop - Problem z menu !
Mam problem, robie menu w w/w programie
i jest ok. Po wypaleniu DVD (90 min) jakość menu jest strasznie kiepska.
Chodzi mi o rozdzielczość. Słabo widać kadry z filmu (jest ich 5)
a tło jest tak jakby miało 16 kolorów.
Rozmazane i nieciekawe.
PS. Czy używacie kodowania do MPEG2 z tego programu, czy radzicie jakiś zewn kodek (TMEG chociażby) ?
|
piątek, 29 sierpnia 2003, 10:02 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Workshop
Ja robię menu z przygotowanych wcześniej plików w formacie Mpeg2 i jest nieźle.
|
niedziela, 31 sierpnia 2003, 20:59 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|