|
Teraz jest środa, 20 stycznia 2021, 00:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Star
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59 Posty: 1693 Lokalizacja: Ruda Śląska
|
 Pro Motion Encore Menu
Czy ktoś kupował Pro Motion Encore Menu ze strony http://www.precomposed.com/products/pro ... menu_kits/Jak wygląda w praktyce płatność kartą? czy nie ma z tym problemów ?
_________________ 2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal DJI Ronin SC, Adobe Production Premium CS 5.5.
|
wtorek, 11 października 2011, 15:28 |
|
 |
Digital
Aktywny bywalec
|
 Re: Pro Motion Encore Menu
Witam, dołączam się do pytania, też jestem na kupnie. Co prawda jest tego pełno w sieci, ale wole mieć oryginał  Hmm z kart mam tylko zwykłą płatniczą (bankomatową), ratuje mnie tylko system PayPal. Jak to wygląda w praktyce i czy duże są prowizje za takie zakupy???
|
wtorek, 11 października 2011, 17:34 |
|
 |
Star
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59 Posty: 1693 Lokalizacja: Ruda Śląska
|
Czyżby wszyscy pracowali na piratach Skąd ściągacie  W PayPal trzeba się zarejestrować i podać dane karty, potem oni dokonują weryfikacji - pobierają z karty 6 zł i sprawdzają w ten sposób czy wszystko gra, a późnej to oddają. Z tego co wiem to nie biorą prowizji przy zakupach. https://www.paypal-marketing.pl/klienci_indywidualni/
_________________ 2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal DJI Ronin SC, Adobe Production Premium CS 5.5.
|
czwartek, 13 października 2011, 12:36 |
|
 |
Degenerado
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51 Posty: 7234 Lokalizacja: wawa
|
przy platnosci karta tez, przeliczniki sa lepsze niz u nas w bankach
|
czwartek, 13 października 2011, 13:32 |
|
 |
Waldek69
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 21:33 Posty: 432 Lokalizacja: Polska
|
Star napisał(a): Czyżby wszyscy pracowali na piratach Skąd ściągacie  W PayPal trzeba się zarejestrować i podać dane karty, potem oni dokonują weryfikacji - pobierają z karty 6 zł i sprawdzają w ten sposób czy wszystko gra, a późnej to oddają. Z tego co wiem to nie biorą prowizji przy zakupach. https://www.paypal-marketing.pl/klienci_indywidualni/U mnie po rejestracji w PayPalu , wpłaciłem do nich pewną kwotę pieniążków (przelew bankowy), a później przy zakupach z tej puli pobierano mi tyle ile kosztował dany produkt, tak było przynajmniej przy zakupach pluginu Pixelan do premierki czy presetu Wolfganga , w ogóle nie używałem karty, po prostu użyłem funkcji "Dodaj środki", moim zdaniem karta kredytowa nie jest konieczna. https://www.paypal-marketing.pl/wideote ... 11-8030-42
|
czwartek, 13 października 2011, 13:35 |
|
 |
beret
Aktywny bywalec
Dołączył: piątek, 11 lipca 2003, 14:43 Posty: 263 Lokalizacja: Warszawa
|
Ja ma w pewny m Banku kartę tylko do transakcji internetowych i to załatwia sprawę. Gdy chcę coś nabyć drogą kupna to ładuję na kartę środki w PLN, a sklep sobie pobiera określoną kwotę już przypuśćmy w $ i po transakcji gdy coś zostaje na karcie to ją rozładowuję i po ptokach. W tym pewny m Banku jest to na razie za darmochę bez opłat. Myślę że jest to dość wygodny sposób.
|
czwartek, 13 października 2011, 13:41 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|