|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 17:27
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cypo
Nowy
|
 Dodawanie napisów do DVD
Nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki ani googli, bo już sporo się naszukałem i żaden z tych sposobów, które znalazłem nie jest dobry.
Sprawa wygląda tak: Mam film na płytce DVD, który ma 3 ścieżki napisów (en,es,fr). Chce dodać do tego DVD napisy polskie (albo przez dodanie jako czwartej ścieżki , albo przez zastąpienie którejkolwiek z instniejących). Napisy polskie w postaci .txt mam. Używałem już np. programu ConvertXtoDVD - ale ten program wywala mi oryginalne menu i wstawia swoje. Sprawdziłem już jakieś 15 różnych programów i żaden nie jest w stanie tego zrobić. Szukam programu, który załaduje mi cały obraz DVD w oryginalnej postaci i jako plik wyjściowy dostane wszystko w takiej samej postaci, tyle, że z dodanymi napisami. Jest to w ogóle możliwe ?
|
piątek, 2 grudnia 2011, 17:21 |
|
 |
kumak
Aktywny bywalec
|
 Re: Dodawanie napisów do DVD
myślę że chcesz iść na skróty-nie znam takiego programu.podkładałem napisy na dvd ale wszystko trzeba było robić od nowa
_________________ Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy
|
piątek, 2 grudnia 2011, 17:50 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|