|
|
|
Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 23:20
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
gregw
Bywalec
|
 Cisza w encore
Witam. Zrobiłem wesele w premierce cs 4 część 1 poprzez adobe dynamic link wysłałem do encore wszystko w porządku, zrobiłem część 2 wysłałem do encore i tu problem niema dźwięku pomimo że na tamelinie jest ścieżka, czy ktoś wie co może być powodem?
|
piątek, 4 maja 2012, 12:59 |
|
 |
Adikmiel
Bywalec
|
 Re: Cisza w encore
Dysk systemowy pełny
|
niedziela, 10 czerwca 2012, 23:04 |
|
 |
jambo
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46 Posty: 419 Lokalizacja: ireland
|
Mi dzieje się tak często , kiedy zrobie projekt i przelicze, a potem okazuje się że trzeba coś zmienić w Ppro na timelinie. Potem nie mam dzwięku e encore...Rada taka żeby usunąć render pliki z folderu projektu i tempy.
_________________ adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie
|
poniedziałek, 11 czerwca 2012, 21:56 |
|
 |
jambo
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46 Posty: 419 Lokalizacja: ireland
|
jambo napisał(a): Mi dzieje się tak często , kiedy zrobie projekt i przelicze, a potem okazuje się że trzeba coś zmienić w Ppro na timelinie. Wtedy nie mam dzwięku e encore...Rada taka żeby usunąć render pliki z folderu projektu i tempy.
_________________ adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie
|
poniedziałek, 11 czerwca 2012, 21:57 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|