Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 03:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Problem Adobe Encore 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Problem Adobe Encore
Drodzy Forumowicze - robię prosty authoring w AEncore. Zakupiłem wczoraj szablon (b. znany) Pro Motion Menu Kit 06. Używam tylko 3 panele menu. Check Project pokazuje że nie ma błędów. Ale po wykonaniu Preview czasem odtwarza Intro_Sekwence (10 sek) a czasem pokazuje czarny ekran i leci tylko dźwięk. po zrobieniu Build - zawsze jest czarny ekran w tym miejscu (pierwsze 10 sek)- nie wiem co zrobić - robiłem to już kilka razy od nowa i nic. Pomocy!!!


Załączniki:
2na.jpg
2na.jpg [ 153.02 | Przeglądane 121 razy ]
1.JPG
1.JPG [ 200.91 | Przeglądane 117 razy ]
wtorek, 19 czerwca 2012, 13:57
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: Problem Adobe Encore
Dźwięk musi mieć dokładnie (co do klatki) długość tła menu


wtorek, 19 czerwca 2012, 15:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Problem Adobe Encore
Witam, dzięki za podpowiedź, w preferencjach obie wartości są identyczne. To raczej nie to.


wtorek, 19 czerwca 2012, 17:38
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: Problem Adobe Encore
A próbowałeś wrzucić film na płytę? jest tak samo?


środa, 20 czerwca 2012, 08:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1627
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Problem Adobe Encore
Sprawdź czy długość filmu w After Effects zgadza się co do klatki.

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 20 czerwca 2012, 12:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1510
Post Re: Problem Adobe Encore
gdybym wiedział to bym ci napisał... jak robię dvd to wszystko ok.
niestety blu ray zaczynam od menu-bez intro

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


wtorek, 26 czerwca 2012, 08:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1510
Post Re: Problem Adobe Encore
problem rozwiązany...
intro menu podzieliłem na 2 klipy.1-intro 2 menu.
plik menu dla assets intro to ten sam co menu wcześniejsze tylko ze skasowanymi buttonami.
W tej opcji nie ma looppoint(nie jest potrzebne)
wszystko śmiga i na dvd i blu-ray

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


środa, 27 czerwca 2012, 18:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL