|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 08:06
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Źle nagrane menu czy jakaś inna przyczyna?
Autor |
Wiadomość |
Karo30
Bywalec
|
 Źle nagrane menu czy jakaś inna przyczyna?
Witam. Mój problem dotyczy menu jakie tworze w dvd architekcie 5.0 pro, otórz na wielu modelach stacjonarnych odtwarzaczy (np. viva, panasonic, ferguson) zamiast menu pokazują się 2 foldery: audio ts (pusty) i Video ts ( tu jest plik z menu i kilka plików filmowych). Na kompie odpala dobrze, na moim stacjonarnym odtwarzaczu Bd LG też działa tak jak trzeba. Zawsze wszystko robię tak samo, nieraz na wszystkich odtwarzaczach działa, czasem jedna płyta prawidłowo startuje a druga już nie. Architect nie pokazuje błędów, jedynie audio will be compressed (te które daje pod menu). Nagrywałem na dvd-r, dvd+r na esperanzach, tdk, shivaki, jvc, verbatim, kompletnie to nie miało znaczenia. Dodam, że jescze rok temu nie miałem takich problemów. Co robię nie tak?
|
czwartek, 15 listopada 2012, 20:35 |
|
 |
MKmagic
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45 Posty: 849 Lokalizacja: Katowice
|
 Re: Źle nagrane menu czy jakaś inna przyczyna?
Płytki palisz wprost spod Architecta, czy zapisujesz foldery, a potem palisz innym programem?
_________________ pozdrawiam,
Marcin Wesela na Śląsku VideoKrupski.pl
|
piątek, 21 grudnia 2012, 19:27 |
|
 |
Jendruś
Aktywny bywalec
|
Odpuść sobie architekta - też się z nim męczyłem - teraz robię w TMPGEnc Authoring Works5 i jestem z niego baaaaaaaaaardziej zadowolony. Niepotrzebnie wywaliłem kasę na Vegasa z Architektem.
|
piątek, 21 grudnia 2012, 21:35 |
|
 |
pawelvideo
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02 Posty: 610 Lokalizacja: Warszawa
|
Jendruś napisał(a): Odpuść sobie architekta - też się z nim męczyłem - teraz robię w TMPGEnc Authoring Works5 i jestem z niego baaaaaaaaaardziej zadowolony. Niepotrzebnie wywaliłem kasę na Vegasa z Architektem. Popieram w 100%!!! 
_________________ Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5
|
sobota, 22 grudnia 2012, 12:51 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|