|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 16:42
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jakubku
Stały bywalec
|
 czym to potraktowac? b-d
Witam Mam taki plik i moje pytanie:chcę nagrac na b-d, enciore nie mam i czym to potraktowac, chce tez zrobic menu, dvd zrobilem w pinnacle ale b-d to juz chyba za duzo dla tego programu, proboalem tez w dvd architect pro chocia tam mi chciel zamieniac na 50i, zrobilem test na malym fragmencie bo chcial mi ,liczyc 13 ale nie moglem tego odpalic co wyprodukowal, wiem ze temat byl poruszany ale nie spotkalme info co w takiej sytucji zrobic, bylbym wdzieczny za podpowiedz, pozdrawiam
Format : MPEG-PS File size : 23.9 GiB Duration : 2h 12mn Overall bit rate : 25.8 Mbps
Video ID : 224 (0xE0) Format : MPEG Video Format version : Version 2 Format profile : Main@High Format settings, BVOP : Yes Format settings, Matrix : Custom Format settings, GOP : M=3, N=15 Duration : 2h 12mn Bit rate : 25.0 Mbps Width : 1 920 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 25.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.482 Time code of first frame : 00:00:02:02 Time code source : Group of pictures header Stream size : 23.1 GiB (97%)
Audio ID : 192 (0xC0) Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 2 Duration : 2h 12mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 384 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : -80ms Stream size : 365 MiB (1%)
|
poniedziałek, 2 września 2013, 18:09 |
|
 |
albuk
Nowy
|
 Re: czym to potraktowac? b-d
Ja wypalam płytkę BD w Pinaclu 14 . Najpierw robię rander DVD potem BD i Pinacle robi mi to dobrze. DVD trochę słaba jakość ale BD to rewelacja. Pozdrawiam.
|
sobota, 23 listopada 2013, 00:45 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|