|
|
|
Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 23:29
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Nagrywarka DVD Sony 510
Cześc! co sądzicie o tej nagrywarce, jak się sprawuje? Czy ktoś uzywał do niej tańszych płyt jak: Esperanza, princo, Mediastore, sigma itd Jaj funkcjonuje? Będę wdzięczny za podpowiedź
|
niedziela, 5 października 2003, 01:47 |
|
 |
Bogusław Spala
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25 Posty: 1600 Lokalizacja: Tarnów
|
 re
Witam,
Już o tym było... Produkt bardzo dobry (510AX). Teraz w dużo lepszej cenie (ok. 1000 PLN brutto) Dla niektórych mankamentem jest wolny zapis na płytach CDR (zaledwie x 24). Tu konkurencja jest duzo lepsza - Plextor 708A zapisuje CDRy z prędkością x 40 a DVD x8 !
Ale ogólnie nagrywarka warta "grzechu".
Pozdrówka.
|
niedziela, 5 października 2003, 10:21 |
|
 |
Tom_s
Stały bywalec
Dołączył: sobota, 2 sierpnia 2003, 19:49 Posty: 64 Lokalizacja: Chojnów
|
A ja chyba za bardzo zachwalałem swoją 510A.
Wczoraj się zepsuła. Podczas wypalania obrazu płyty nagle pojawił się w nero komunikat Power Calibration Error i przerwało się nagrywanie. Płyta jednak już wyjść nie chciała. Po restarcie mruga tylko cały czas (szybko) dioda na panelu i żadnej reakcji. Płytę wyjąłem przy wyłączonym kompie wysuwając tackę ale problem dalej jest. Zaraz jadę ją reklamować.
Aha nagrywałem na płytce Esperanza -R i płyta jest dość dobra - wypaliłem już ich sporo więc to napewno nie jest wina nośnika. Ostatnimi czasy zdarzało się że na samym początku nagrywania pokazywało błąd zapisu i nero wywalało płytkę ale jeszcze nic nie zapisywało i nośnik nadal był pusty. Po ponownym włożeniu płytki nagrywało już ok. Nie wiem czy to taka przypadłość tego konkretnego modelu czy po naprawie za jakiś czas sie to powtórzy.
Pozdrawiam
|
środa, 8 października 2003, 10:09 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|