Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Mam problem, ponieważ nie mogę poradzić sobie by np. mp3 grała mi ciągle na każdej z planszy. Ponieważ jak wiecie po zmianie planszy "Menu" muzyka stopuje zaczyna się na nowa. Wiem ze w starszych programach tak było ale CS6 to nie wiem i nie wiem jak poradzić sobie z takim problemem ???


czwartek, 31 lipca 2014, 13:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
A dlaczego w Encore miałoby być inaczej? Tak było, jest i będzie.


czwartek, 31 lipca 2014, 14:44
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
serio mówisz, czy sobie żarty robisz ???, bo ja się nie znam na tym aż tak i może premier coś zmienił :)


czwartek, 31 lipca 2014, 21:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Serio.


czwartek, 31 lipca 2014, 22:12
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Ok, :) . To muszę chyba napisać producentowi aby coś takiego było możliwe :)


czwartek, 31 lipca 2014, 22:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
To nie zależy od producenta, tylko od standardu DVD i bluray.


czwartek, 31 lipca 2014, 23:14
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
To jednak się da do "Menu" dać podkład muzyczny jak żeby się nie odtwarzało nom stop ta każdej podstronie tylko cały czas leciała muza. To gdzie ta opcja jest ??? Do wiem na razie jak odtwarzać muzę ale pod menu za każdym razem kiedy wejdę dalej w pod menu to zaczyna się od nowa :), a nie chcę tak.


piątek, 1 sierpnia 2014, 08:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Z czego to wywnioskowałeś? Przecież piszę cały czas, że to nie jest możliwe :roll:


piątek, 1 sierpnia 2014, 10:09
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Pinto napisał(a):
To nie zależy od producenta, tylko od standardu DVD i bluray.
Bo jeżeli piszesz ze to zależy od standardu DVD...., to widocznie coś robię złe, i dlatego pyta. Bo jak się da jeden utwór na menu, i tak żeby muzyka leciała dalej a nie za każdym razem kiedy się zmienia menu żeby muza szła od nowa.


piątek, 1 sierpnia 2014, 12:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 8 listopada 2006, 16:32
Posty: 594
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Od standardu zależy to, że się nie da.

_________________
FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe


piątek, 1 sierpnia 2014, 13:56
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
I to to mi się podoba, anie jakieś teksty typu
robi wielki napisał(a):
To nie zależy od producenta, tylko od standardu DVD i bluray.
to tak jakby od odtwarzacza zależało czy podkład muzyczny chciał cały czas na "menu" i "pod menu" i to beż przerwy a nie tak to jest ze każde klikniecie na pod menu zaczyna się podła muzyczny od nowa. To co pod DVD nie da się a pod bluray da się :) .


sobota, 2 sierpnia 2014, 12:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
robi wielki napisał(a):
I to to mi się podoba, anie jakieś teksty typu
Pinto napisał(a):
To nie zależy od producenta, tylko od standardu DVD i bluray.
to tak jakby od odtwarzacza zależało czy podkład muzyczny chciał cały czas na "menu" i "pod menu" i to beż przerwy a nie tak to jest ze każde klikniecie na pod menu zaczyna się podła muzyczny od nowa. To co pod DVD nie da się a pod bluray da się :) .

Zanim umieścisz następne swoje przemyślenia na jakiś temat, najpierw się postaraj napisać po polsku, a nie serwować bełkot :)
W bluray podobno da się tak zrobić w sofcie za grubą kasę przy pomocy BD-J, np.:
http://www.sonycreativesoftware.com/dostudio


sobota, 2 sierpnia 2014, 13:54
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Jak by to było w polskich zł to bym pomyślał, ale nie euro. :(

A może da się komuś zlecić i ile by coś takiego kosztowało.


sobota, 2 sierpnia 2014, 18:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: Adobe Encore CS6. Problem z muzyka w menu
Ten tańszy chyba też dałby radę:
http://www.dvd-logic.com/bdauthor/


wtorek, 5 sierpnia 2014, 23:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL